Miért nem fogad el a családom?
Azon gondolkodom, hogy hogyan létezhetnek ilyen emberek. Undorító, az aljadék aljai. Én be nem tenném oda a lábam, de ez a te életed. Csak vigyázz arra, hogy amikor vén trottyok lesznek, akkor emlékezz a lelki bántalmazásokkra, mert ezek képesek lesznek lelkileg zsarolni, mint például "pedig mindent megadtunk neked, ennyire hálátlan vagy? Segíts nekünk". Ha megtörténne, akkor nem tudom, hogy mi lenne a helyes lépés. Csak leírtam, hogy erre is rákészülhess.
Az, hogy miért nem fogadnak el nem tudom, de van sejtelmem. Nem ilyen gyerekre vágytak, legalábbis kinézetre. De ez akkora baromság. Ha van egy gyerekem, akkor elfogadom és szeretem akkor is, ha ne adja Isten egész életében tolószékben éli le az életét. Ő az én vérem, miért kellene terrorban tartanom? Magasról köpd le a szüleid, nem érdemelnek meg téged. Jön majd az életedben egy ember, akkor tízszer jobban fog szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!