Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 19 éves lányotok prosti és arccal hirdet Rosszlányokon?

Figyelt kérdés

2018. júl. 27. 09:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
62%
Bezzeg a befizetnék egy körre válaszokat díjazzák, hiszen az rendben van és "vicces" is...pfff. Hányinger.
2018. júl. 27. 11:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne vele ülni beszélgetni és meg kérdezni hogy mit tervez a jövőre nézve?

Aztán valahogy rá térni erre a dologra például jó ez neki ahogy most vannak a dolgok? Stb..

Mivel már felnőtt ezért azt is meg kérdezném tőle hogy ezt miért kezdte el csinálni és meddig tervezi?

2018. júl. 27. 11:04
 13/29 A kérdező kommentje:
Befitetnétek egy körre a saját lányotokhoz? Beteg emberek vannak ezen az oldalon.
2018. júl. 27. 11:45
 14/29 anonim ***** válasza:
40%
Apam peldaul ugy csinalt, mintha nem tudna rola, a tobbi hozzatartozom meg neha felhivott, hogy kuldjek haza penzt. Magyar, ertelmisegi (ezt mondjuk erosen megkerdojelezem) csaladom van, mielott valaki kissebbsegit kiabalna.
2018. júl. 27. 11:48
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
Kisminkelném és csinálnánk pár előnyös képet róla :) Komolyan,felnőtt ember,azt kezd a testével amit csak akar és azt dolgozik amit akar. Ha egyik nap azzal állítana be hogy le akarja vágatni a lábát,abba se szólhatnék bele. Az anyja vagyok és támogatnom kell,bármi is történjen vele. Nem ítélkezést vár az a gyerek tőlem meg kioktatást. Úgyse hallgat az emberre kb. 15éves kora után
2018. júl. 27. 11:54
 16/29 anonim ***** válasza:
37%
Besüllyednék a föld alá szégyenemben, hogy egy ilyen r*ibancot sikerült felnevelnem... Nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy egy normális nevelést kapott, értelmes felnőtt ilyenre adja a fejét. Gusztustalan.
2018. júl. 27. 12:18
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

Jajj, de sok itt is az álszent hülye.

Elszomorító.

2018. júl. 27. 12:19
 18/29 anonim ***** válasza:
59%
Az a lány a lányom. Nem a bírója vagyok hanem az anyja aki már a hasában megígérte neki hogy mindig szeretni fogja és támogatni.El kell engedni a kezüket hogy lehessen saját életük saját döntésekkel.Megígértetném vele,hogy mindig védekezik gumival nehogy megbetegedjen.
2018. júl. 27. 12:40
 19/29 anonim ***** válasza:
32%
Ha kiderítettem az okát, amiért így döntött, és úgy venném észre, hogy lelki okok miatt, akkor fizetném neki a pszichológust. Ha ilyesmiről nincs szó, és tényleg ezt szeretné csinálni, hát legyen, de azért aggódnék, nehogy valaki bántsa. Ezek után is bármikor fordulhat hozzám.
2018. júl. 27. 14:43
 20/29 anonim ***** válasza:
35%
14. valaszolo vagyok. Nem ertem miert lettem lepontozva, a kerdesre valaszoltam - a sajat szemszogembol. De ugy gondolom a kerdesre megfelelo valaszt adtam, hiszen felvazoltam egy (valos) alternativat.
2018. júl. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!