Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 19 éves lányotok prosti és arccal hirdet Rosszlányokon?
Meglepődnék, mert nem éltünk soha olyan rosszul, hogy ilyenre adja a fejét.
Se anyagilag, se lelkileg nem volt komoly gond a családban.
De próbálom magam beleképzelni, hogy mi lenne. Biztos jönnek majd a kommentek, hogy ez a szülő hibája, meg nagyon elrontott valamit.
Szerintem meg nem. Ez mindenkinek a saját döntése, sokan élnek nagyon szerényen, mégsem kezd el mindenki pénzért dugni. Szóval mélységesen csalódnék, és nem is akarnám tartani vele a kapcsolatot. Aki ilyenre képes, az már többé nem lesz normális ember. Azért gondoljunk csak bele, milyen lélek kell ahhoz, hogy valaki naponta x idegen pasit magához engedjen, akik ki tudja mit csinálnak vele.
"Szóval mélységesen csalódnék, és nem is akarnám tartani vele a kapcsolatot"
és "a válasz 100%ban hasznosnak tűnik"
mi van veletek emberek? nem mindegy mit csinál? felnőtt nő! ez az ő élete és nem az enyém! az ő döntése, hogy hogyan éli le ezt az életet! csakis ő tudja, hogy neki mi a jó, hogy hogyan akarja élni az életét, senki más! akármit is tesz a lànyom marad, és szàmíthat ràm bàrmikor, bármilyen körülmények között, mert szeretem! nekem ez a véleményem
nos: egy vmit ne feledjünk. nyilván van OKA a dolognak.
én speciel elbeszélgetnék vele, mégis mi törétnik ...
"mi van veletek emberek? nem mindegy mit csinál? felnőtt nő! ez az ő élete és nem az enyém! az ő döntése, hogy hogyan éli le ezt az életet! csakis ő tudja, hogy neki mi a jó, hogy hogyan akarja élni az életét, senki más!"m
Ez eddig igaz, neki joga van úgy élni, ahogy akar, de nekem is jogom van a saját erkölcsi szabályaim alapján nem tartani vele többé a kapcsolatot, mert ez nekem nem elfogadható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!