Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek, hogy a 17 éves...

Engednétek, hogy a 17 éves lányotok egy 36 éves pasival járjon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég kellemetlen egy ilyen kérdést kiírnom ide, de tanácsra lenne szükségem. Egyetlen gyermekem van, egy 17 éves lány. Szerencsére nincsenek vele problémái, szófogadó, segítőkész. Nem jár bulizni, nem iszik és nem is cigizik. Ha elmegy valahova, mindig szól. Mivel csinosan öltözik, és szép is, sok pasi felfigyel rá. A problémám viszont a következő... Sajnálatos módon egy tőle 19 évvel idősebb férfi kezdte neki csapni a szelet, és finoman szólva ez egyáltalán nem tetszik nekem! A pasi ugyanis egyáltalán nem szimpatikus... A Facebook oldalát nézve ugyanis egyáltalán nem tiszteli a nőket, és szerintem csak szórakozni akar a lányommal. Ahogy láttam eléggé szeret alkoholt is fogyasztani, van egy olyan érzésem, hogy alkoholproblémái vannak. Cigizik is, és félek, hogy a lányomat is rászoktatná.

Arra gondoltam, hogy kerek-perec megtiltom a lányomnak hogy vele foglalkozzon. Ha pedig ezután is írogat a lányomnak, akkor neki fogok írni, hogy hagyja békén, mert semmi keresnivalója a lányom mellett. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Szerintetek én túlzom el ezt a dolgot?

2018. júl. 22. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Felesleges tiltani,akkor majd titokban fognak találkozni.Úgysem fog sokáig tartani,ez a "pasi" már rég vénember lesz,mikor a lányod még mindig csak egy fiatal nő.
2018. júl. 22. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, elmondanám a véleményem, és ennyi. Persze nyilván előbb megismerném, mert senkiről se lehet megalapozott véleményt mondani fészbukk-oldal alapján.

Megtiltani meg természetesen nem fogod tudni, ezt jobb, ha most felejted el.

(én már csak tudom, mi 17/33 -ként kezdtük - 21 évvel ezelőtt...)

2018. júl. 22. 19:09
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Én a lány oldaláról írok, mert korban hozzá állok közelebb (19). Bár nem írtad, hogy a lányod hogyan áll a férfi közeledéséhez, de mivel megvan az esze, nem hinném, hogy akarna a pasitól bármit is. Mindenesetre beszélgess el vele arról, amiket itt leírtál (a korára kevésbé hivatkozva, az még talán imponál is neki), hátha akkor tisztábban látja a dolgot.
2018. júl. 22. 23:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy még csak most írok, de most van időm.

A lányom most még csak barátként kezeli, nem úgy, mintha bármi komolyabbat szeretne tőle, ezért szeretném még most időben felnyitni a szemét. És köszönöm az eddigi tanácsokat, a viselkedésére fogok hivatkozni a kora helyett. Ma beszélek is a lányommal,és megírom hogy mire jutottam vele.

2018. júl. 23. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Na mire jutottál?
2018. aug. 14. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett köztük semmi, már nem is beszélgetnek. A lányom is rájött hogy nem illenének össze.
2018. aug. 15. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
44%

Ekkora baromságot, hog ymindenki úgy kezel egy kezdődő kapcsolatot, mintha végleges lenne, mintha testileg is elválaszthatatlanná egyesülnének.

Holott egy ilyen kapcsolatra is az érvényes, hogyha jó, akkor sokáigh tart, ha nem jó, akkor meg végetlehet vetni és nem tart örökké.

Egy ilyen ismerkedés nem bebetonozás és nem életfogytiglanig tartó ítélet!

2023. okt. 22. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Apja lehetne! Dehogy!!!
2023. nov. 12. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!