Engednétek, hogy a 14 éves lányotok ott aludjon a barátjánál?
Nyári munkában dolgozó,vagy ott hagyta a sulit es ugy dolgozik?:)
En lehet,mondanám neki,hogy evvel várjon meg egy kicsit. Mert 14 evesen 4 honap utan lefeküdni eleg durva. Vagy csak ottalvasrol lenne szo?
Bar,ha szexelni akarnak megoldják majd másutt, lehet,hogy otthoni nyugodt környezetbe jobb lenne,mint mondjuk egy padon vagy valami.
ÓÓÓ.
Most 30 éves fejjel azt mondom, hogy nem engedném. Azért még csak általános iskolás. Tuti szexelnének. És mint tudjuk, egyetlen védekezés sem 100 %-os. Soha nem bocsátanám meg magamnak, hogyha terhes maradna, úgy hogy én engedtem meg az ottalvást.
És még annyira de annyira fiatal a lány!
És egyébként anyukád ismeri a fiút? Hogy-hogy dolgozik 16 évesen?
Ezen a születésnapon buli is lesz? Mert akkor viszont 1100 %, hogy nem engedném el, mert akármi történhet egy 14 éves lánnyal...
Iskolába jár, "nyári" munkákra gondoltam itt, például füvet nyír, meghívják, hogy segítsen disznóvágásokon(hentesnek tanul), jár kapálni, vetni, aratni, meg ilyenek..
Egyébként, csak ott alvásról lenne szó
Te vagy a lány, igaz?
20 éves vagyok, még nincs gyerekem. De szerintem egy 14 éves kamasznak éjszaka otthon van a helye, akár rendes a párja akár nem. Főleg 4 hónap után. Ha egy év után is együtt lesznek és szeretik egymást, akkor már engedném. De 16 éves kor alatt nem támogatnám, hogy a gyerekem pár hónapos kapcsolatban másnál aludjon, vagy hozzánk hordja éjszakára a barátját/barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!