Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek, hogy a 14 éves...

Engednétek, hogy a 14 éves lányotok ott aludjon a barátjánál?

Figyelt kérdés
4 hónapja vannak együtt, a fiú nagyon rendes, kedves, dolgozó fiú. Születésnapján ott szeretne aludni a lány, de nem tudja, hogy a szülei engednék-e. A fiú most lesz 16 éves egy hónap múlva.
2015. jún. 23. 16:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%

Nyári munkában dolgozó,vagy ott hagyta a sulit es ugy dolgozik?:)

En lehet,mondanám neki,hogy evvel várjon meg egy kicsit. Mert 14 evesen 4 honap utan lefeküdni eleg durva. Vagy csak ottalvasrol lenne szo?

Bar,ha szexelni akarnak megoldják majd másutt, lehet,hogy otthoni nyugodt környezetbe jobb lenne,mint mondjuk egy padon vagy valami.

2015. jún. 23. 16:07
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon elgondolkodnék rajta. Azért világosítsd fel előtte. :D
2015. jún. 23. 16:08
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
15 évesen dolgozik? Tanulás helyett, vagy hogy..? Na bárhogy is, nekem egy 14 és egy 15 éves gyerek ne játszon papás-mamást. Ha lopva megteszik is nappal, amit ilyen korban még nem kellene, az ellen nem lehet semmit csinálni, de nem engedném a még igencsak fiatalka kislányomnak, hogy felnőtt nőt játszon és a fiújánál aludjon. Fiús anyaként sem engedném meg egy 14 éves kislánynak, hogy nálunk aludjon és meglenne a véleményem arról a szülőről, aki ezt hagyná, főleg anélkül, hogy minket ismerne személyesen. Mi van akkor, ha a "rendes, kedves, dolgozó" fiú apja egy félelkesz szatír, aki éjszaka részegen megcsinálja a lányodat.,?
2015. jún. 23. 16:10
 4/24 anonim ***** válasza:
57%

ÓÓÓ.

Most 30 éves fejjel azt mondom, hogy nem engedném. Azért még csak általános iskolás. Tuti szexelnének. És mint tudjuk, egyetlen védekezés sem 100 %-os. Soha nem bocsátanám meg magamnak, hogyha terhes maradna, úgy hogy én engedtem meg az ottalvást.

És még annyira de annyira fiatal a lány!

És egyébként anyukád ismeri a fiút? Hogy-hogy dolgozik 16 évesen?

Ezen a születésnapon buli is lesz? Mert akkor viszont 1100 %, hogy nem engedném el, mert akármi történhet egy 14 éves lánnyal...

2015. jún. 23. 16:10
 5/24 A kérdező kommentje:

Iskolába jár, "nyári" munkákra gondoltam itt, például füvet nyír, meghívják, hogy segítsen disznóvágásokon(hentesnek tanul), jár kapálni, vetni, aratni, meg ilyenek..

Egyébként, csak ott alvásról lenne szó

2015. jún. 23. 16:11
 6/24 A kérdező kommentje:
Az anya ismeri a fiút is, meg a szüleivel is találkozott már
2015. jún. 23. 16:13
 7/24 anonim ***** válasza:
40%
Nem engednem el. Nagyon fiatal meg...
2015. jún. 23. 16:14
 8/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem, kerdezo, nem engednem hogy ott aludj a pasidnal.
2015. jún. 23. 16:15
 9/24 anonim ***** válasza:
26%
Megengedném ha nem kettesben lennének, hanem ott lennének a szülők is. És külön alvás van, nem egy ágyban.
2015. jún. 23. 16:16
 10/24 anonim ***** válasza:
70%

Te vagy a lány, igaz?

20 éves vagyok, még nincs gyerekem. De szerintem egy 14 éves kamasznak éjszaka otthon van a helye, akár rendes a párja akár nem. Főleg 4 hónap után. Ha egy év után is együtt lesznek és szeretik egymást, akkor már engedném. De 16 éves kor alatt nem támogatnám, hogy a gyerekem pár hónapos kapcsolatban másnál aludjon, vagy hozzánk hordja éjszakára a barátját/barátnőjét.

2015. jún. 23. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!