Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek a 13 éves lányotokat, hogy ott aludjon a baratjanal évforduló alkalmából?
Ha már tényleg egy éve együtt vannak, akkor igen.
Gondolj csak bele.
Ha szexelni szeretnének, akkor azt szerintes csak éjszaka, otthon lehet? Nem.
Meg sem tilthatod nekik, úgyis megoldják. (tapasztalat)
Akkor meg már te is nyugodtabb lehetsz, hogy ha esetleg szexelnek is, azt biztonságosan, ágyban, otthon teszik, nem pedig az utcán elrejtőzve, fertőzésveszélynek kitéve, stb.
Hát lehet,hogy megoldás lenne ha előtte igy elmondanank nwki,hogy mit lehet és mit nem
Es ugyan ezt a barat reszerol
#3 vagyok
Hidd el, hogy ha akarnak úgyis szexelnek, semmit nem tehetsz ellene. Nem mondtam, hogy jó, próbáld meg értelmezni amit írtam.
Ne könyörgöm mondjátok, hogy ez csak egy vicc. Kezdjük ott, hogy 12 éves kora óta barátja van????! És van, aki szerint normális 13 évesen szexelni?! Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra. 12-13 évesen még a barátnőivel kellene a játszótéren hintázni. Nem tudom hova fajul ez a világ, de ez szörnyű, nekem is van egy 12 éves kishúgom..és hogy belegondolni, hogy barátja legyen és szexeljen.... Na jó inkább hagyjuk is.
Szóval ha nem lenne elég világos a válasz a kérdésre: NEM. Semmiféleképpen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!