Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti engednétek a 13 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek a 13 éves lányotokat, hogy ott aludjon a baratjanal évforduló alkalmából?

Figyelt kérdés

#13 éves #Ottaludjon
2015. jún. 16. 22:56
1 2
 11/18 szaszaa11 válasza:
100%

Kimaradt egy fontos dolog... Hany eves a barátja?

Igen szuk latokoruek vagytok.

Nekem 16 évesen 13 (jo mondjuk 1 honap múlva 14 lett\ éves barátnőm volt. En mar nem voltam szűz, de eszem ágában sem volt lefeküdni vele, mindenkeppen vártam volna vele legalabb 15 éves koráig. Pettingeles volt, de semmi komoly. Szerintem ha a srac idősebb mint 14, ne engedd. Ha 12-13 éves a kis kaszanova, nyugodtan.

Hozzateszem - beszéld meg a szüleivel, hogy figyeljenek oda rajuk, es nem lesz gond. Nem is kell figyelniük, de ha mar bogarat ültetnek a kis párocska fülébe, nem lesz merszuk perverzkedni, ebben teljesen biztos vagyok. Akkor meg a 14-15 éves srác sem fog próbálkozni.

2015. jún. 17. 01:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Honnan vetted ezt a hülyeséget? :D

Még hogy nem fognak nappal szexelni. :D

Vagy nincs gyereked, vagy csak nem ismered a gondolkodásukat.

Ugyanez volt velem, nem engedtem őket először együtt aludni, pár nap múlva közölte a lányom, hogy elvesztette a szabadban, de védekeztek. Ekkor 14 volt. Ez 6 éve történt, azóta is együtt vannak, összeházasodtak, boldogan élnek és első gyerekük várják.

Szóval nem mindenkinél lehet elutasítani ezt szimplán a kora miatt, ha elég érett.

2015. jún. 17. 07:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a neveltetésétől függ. Ha megbízható és felelősségteljes, akkor megengedném. Ha ismerném a fiút és a szándékait.
2015. jún. 17. 07:48
 14/18 A kérdező kommentje:

A fiu 14 eves

De nme hiszem,hogy akkor csinálnák amkor otthon vannak a szülők

2015. jún. 17. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
13 éves, de már évfordulós a barátjával #Respect #GGWPizi #úgyismegdugják
2015. jún. 17. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Még hogy szűk látókör... Szerinted szűk látókörű az az ember, aki nem tartja normálisnak, hogy egy 13 éves kislány a a barátjánál aludjon meg ennyi idősen szexeljen?? Én mondom ez gyönyörű. És hagyjuk már ezt a dumát, hogy van, aki kora ellenére elég érett, akkor is csak 13 éves, és akkor sem érett a szexre sem arra, hogy 12 éves kora óta "pasija" legyen. Elszomorító és egyben felháborító, hogy valaki ezt normálisnak tartja. Aztán majd csodálkozik, ha terhes lesz a gyerek 13 évesen, mert azt se tudja mit csinál...
2015. jún. 18. 19:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Az itt már rossz, hogy 12 éves kora óta barátja van. Az ottalvás meg egy vicc. Ne engedd. És itt nem arról beszélek, hogy fiatal a szexhez. Ahhoz is fiatal, hogy úgy aludjon ott, hogy nem is csinálnak semmit. Egy kislány ne aludjon ott a "barátjánál". Mert egy 13 éves egy kislány.
2015. jún. 24. 20:57
 18/18 anonim válasza:
0%

nem, sőt...

12 évesen barátja van!? Ilyenkor hol a szülő, szívesen gratulálnék nekik, és utána sír a szájuk, ha idő előtt nagyszülők lesznek... te jóó ég. Én 12-13 évesen majd csak nem barbiztam

2015. júl. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!