Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek a 13 éves lányotokat, hogy ott aludjon a baratjanal évforduló alkalmából?
Kimaradt egy fontos dolog... Hany eves a barátja?
Igen szuk latokoruek vagytok.
Nekem 16 évesen 13 (jo mondjuk 1 honap múlva 14 lett\ éves barátnőm volt. En mar nem voltam szűz, de eszem ágában sem volt lefeküdni vele, mindenkeppen vártam volna vele legalabb 15 éves koráig. Pettingeles volt, de semmi komoly. Szerintem ha a srac idősebb mint 14, ne engedd. Ha 12-13 éves a kis kaszanova, nyugodtan.
Hozzateszem - beszéld meg a szüleivel, hogy figyeljenek oda rajuk, es nem lesz gond. Nem is kell figyelniük, de ha mar bogarat ültetnek a kis párocska fülébe, nem lesz merszuk perverzkedni, ebben teljesen biztos vagyok. Akkor meg a 14-15 éves srác sem fog próbálkozni.
#8:
Honnan vetted ezt a hülyeséget? :D
Még hogy nem fognak nappal szexelni. :D
Vagy nincs gyereked, vagy csak nem ismered a gondolkodásukat.
Ugyanez volt velem, nem engedtem őket először együtt aludni, pár nap múlva közölte a lányom, hogy elvesztette a szabadban, de védekeztek. Ekkor 14 volt. Ez 6 éve történt, azóta is együtt vannak, összeházasodtak, boldogan élnek és első gyerekük várják.
Szóval nem mindenkinél lehet elutasítani ezt szimplán a kora miatt, ha elég érett.
A fiu 14 eves
De nme hiszem,hogy akkor csinálnák amkor otthon vannak a szülők
nem, sőt...
12 évesen barátja van!? Ilyenkor hol a szülő, szívesen gratulálnék nekik, és utána sír a szájuk, ha idő előtt nagyszülők lesznek... te jóó ég. Én 12-13 évesen majd csak nem barbiztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!