Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek, hogy a 14 éves...

Engednétek, hogy a 14 éves lányotok ott aludjon a barátjánál?

Figyelt kérdés
4 hónapja vannak együtt, a fiú nagyon rendes, kedves, dolgozó fiú. Születésnapján ott szeretne aludni a lány, de nem tudja, hogy a szülei engednék-e. A fiú most lesz 16 éves egy hónap múlva.
2015. jún. 23. 16:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem engedném. 14 éves, még gyerek. Nem a szex miatt, mert ha annyira akarják úgyis megoldják ha máshol nem akkor egy parkban. De egyenlőre mindenki aludjon a maga ágyában. Arról nem is beszélve, hogy 14 évesen 4 hónapos együtt járás még semmi. Ezt még komoly kapcsolatnak sem lehetne nevezni.
2015. jún. 23. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem, ha a fiú szülei is megengedik, akkor aludjon ott, de csak és kizárólag nyitott ajtónál:)

Esetleg, ha az nem segít (mert mondjuk messze vannak egymástól a szobák), akkor aludjon külön ágyban.

Engem 16 évesen se nagyon akart engedni az anyukám a barátomnál aludni, pedig tényleg nem akartam lefeküdni vele, aztán a nyitott ajtós megoldás megnyugtatta:)

2015. jún. 23. 16:21
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Hát szerintem ezt kívülállóként nehéz megmondani.

Ha csak a kor alapján kéne megítélnem akkor valószínűleg nemet mondanék. Viszont ha belegondolok abba, hogy talán normális fiatalokról van szó és nem az olyanokról mint a legtöbb velük egykorú akkor igent. Ezt azért mondom mert amikor én 14 éves voltam (kevesebb mint 10 éve) akkor magamat ismerve biztos, hogy nem mentem volna bele semmi olyasmibe amit én nem akartam volna, hiába nem volt barátom. Most itt sokan nekiállnának a lánynak, hogy úristen, 14 évesen barbizni kéne, nem szexelni... de ha kicsit gondolkoznátok akkor tudnátok, hogy ha le akarnak feküdni úgyis le fognak, mert nem csak éjszaka történhet meg, hanem ugyanúgy nappal is. Bár tény, hogy 4 hónap nem sok idő. Szóval ehhez ismerni kéne ezeket a fiatalokat.

2015. jún. 23. 16:23
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Fiatal még 14 évesen.Engem 17 évesen engedtek,én olyan 16-nál húznám meg a határt ha a fiút ismerem,és normális,rendes.
2015. jún. 23. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
24%
Biztos, hogy nem engedném. Majd 1-1,5 év múlva, ha még mindig együtt vagytok.
2015. jún. 23. 16:41
 16/24 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell lepontozni azt aki nem vágja rá, hogy nem? Engem még 17 évesen se nagyon engedtek ott aludni a barátomnál és elég szar volt mert mindketten normálisak voltunk. Ráadásul akkor már több mint 1 éve együtt voltunk, és még most is együtt vagyunk. Nappal ugyanúgy megtörtént az amitől talán féltettek. Úgyhogy mindegy is.

16:23 voltam.

2015. jún. 23. 16:52
 17/24 anonim ***** válasza:
21%

Nyilván nem. Ne vedd sértésnek, de egyértelmű, hogy te vagy a kislány. Egy felnőtt akár huszonéves nő fejében sem fordul meg, hogy elengedne ekkora gyereket egy fiúval éjszakázni, egy szülő fejében meg végképp nem.

Majd 2 év múlva esetleg beszélhetnénk róla.

2015. jún. 23. 17:34
 18/24 anonim ***** válasza:
41%
Szülinapra tudom, mit kapna...
2015. jún. 23. 17:47
 19/24 anonim válasza:
78%
Nekem sem engedték 14 évesen, hogy a barátomnál aludjak, csak egy később egy már több, mint fél éves kapcsolat után. Elhiszem, hogy rosszul esik, de később meg fogod érteni, hogy nem ellened vannak. ÉS ha most még nem is bizonyára hamarosan meg engedik majd, csak féltenek.
2015. jún. 23. 18:52
 20/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem engedném. Ennyi idősen nem a fiúk ágyában a helye.
2015. jún. 23. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!