Mit tegyek? Mivel lehetne a helyzeten javítani?
Hajnali 4 kor kelek fel mindennap,mivel gyakorlatra járok és változó mikor érek haza vagy délután 5-re vagy 4-re.
Ha hazaérek akkor a veszekedés van itthon...
Nem tudom,hogy én vagyok a kiváltó ok vagy nem,mert ha hazajövök addig nyugodtan esznek egymás mellett aztán egy kis idő után elkezdenek veszekdeni,összevesznek.
Utána velem veszekednek,hogy egyek,de ilyen helyzetben nincs kedvem enni.
A tesóm állandóan a telefonját nyomkodja hozzám sem szól,nem segít.Hazajövők nagyon fáradtan mivel egésznap kint vagyok a melegben vagy épp az esőben és az utazás is meg a korán kelés is fárasztó.
Megkérdem a tesóm,hogy segítsen kitakarítani az állatokat mivel van 2 nyuszi 2tengerimalac 4 papagáj 3 kutyi és cicák.
De ő csak a telefont nyomkodja meg játszik a kutyával takarítani nem segít.Én takarítom ki mindegyiket.Ezzel nincs bajom mivel szeretem őket,de az,hogy pihen ül az ágyon a telefont nyomkodva és nem segít az zavar.Mondom akkor segítsen anyának takarítani azt mondja,segíts te(én épp a malacokat takarítottam).
Nincs is kedvem hazajönni csak az állatok miatt teszem.Gondolkoztam azon a későbbivel jövök haza és azt mondom nem engedtek el előbb.
Inkább ha elláttam mindenkit kimegyek 2-3 órára a kutyákkal és inkább ülök a parkba míg ők játszanak.
Már egy ideje mindennap sírok emiatt.
Mivel lehetne a helyzeten javítani?A tesómmat,hogy győzzem meg a segítéssel?(hisz mind2-en akartuk az állatokat)
A szüleimnek mit mondjak,hogy ne veszekedjenek annyit?
Erősen kétlem, hogy miattad tör ki a vita, inkább pont akkor érsz haza, mikor elpattan a húr, és elkezdenek ordibálni. Gondolom gondok vannak otthon, azért ilyenek. Arra még nem gondoltál, hogy esetleg megkérdezd őket, mi a baj?
A tesód meg egy kis pondró, én a helyedben már elküldtem volna melegebb éghajlatokra, nem még könyörögnék neki, hogy segítsen. A szüleid miért nem osztják ki? Mi vagy te? Házicseléd? Egész nap dolgozol, ő meg otthon tesped, aztán még te takaríts? Legyél erőszakosabb, ne ilyen meghunyászkodó! Egyértelmű, hogy kihasznál téged!
Ő is gyakszin van velem,ő is fáradt,de ha ketten megcsinálnák sokkal hamarabb végeznénk...
Megkérdeztem már őket azt mondják semmi,csak néha beszólogatnak egymásnak és ezen megsértődnek.
Szólt nekik is és azt mondták neki,mért nem takarítod ki az egyiket?erre azt mondja,de ő ki akarta,de én már csinálom.Megkérdeztem előtte csinálod?azt mondja nem azért vagy te.Ha úgy hagyom egy kicsit,hogy hátha megy akkor meg a szüleim szólnak nekem,hogy csináljam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!