Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy megtalálja a közös hangot a gyerekekkel?
24 egy ilyen ártatatlan és jóindulatú kérdés hogy tudott így elfajulni?
Ha napi 10 órát távol van (dolgozik és utazik) - hogy lehet 1-2 óránál többet elvárni otthon, hogy játsszon a gyerekkel? Tud-e néha egyedül is lenni, noha ez egy alapvető emberi igény? mennyit kell keresni, hogy 5 fő megéljen?
Szerintem térjünk vissza az eredeti problémához, ha kérdező is beleegyezik:
" Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy megtalálja a közös hangot a gyerekekkel?
A párom nem tud 1-2 óránál többet meglenni a gyerekekkel (7, 5, 3 évesek)
nagyon szereti őket és a gyerekek is őt
Miért kellett három gyerek?
Én egyet akarok MAXIMUM - de leginkább semennyit -, mert az az egy is lefáraszt pillanatok alatt.
A párod nyilván eleve a háta közepére nem kívánt ennyi gyereket...
23-as, nekem ne mondd, hogy HÉTVÉGÉN is napi 8-10 órát dolgozik... nyilván AKKOR ül le a gép elé 1-2 óra után, mert marhára fárasztják a kiskölykök :)
Itt az a baj, ha tudom, hogy
- nem jövök ki jól a gyerekekkel
- nincs időm a családomra ilyen-olyan okok miatt
- szeretek magamba zárkózni akár 5-6 órán át
Akkor legfeljebb csinálok EGY gyereket, de nem hármat.
Ebből a gyerek annyit lát, hogy apa mindig elfoglalt, hétvégén sincs velünk, nem beszélget, nem játszik velünk. Ha kérünk valamit esetleg meg sem hallja, stb. Ez nagyon gáz.
Érdekes, apa 8-9 óra munka után is foglalkozott velünk, órákig tollasozott nyáron, télen szánkóztunk, minden! versenyünkre eljött, elvitt túrázni, ha horgászott kivitt minket is a tóra aznap, stb. Pedig ő is rohadt fáradt volt nap végére.
21
Az, hogy valaki NEM iszik és VAN munkahelye, az nem jelent semmit. Az nem ak apaság és a férjség fokmérője, az semmi. Az a minimális emberi minimum, ha nem akaja, hogy hajléktalan legyen, dolgozik.
Az pedig, hogy nem alkoholista, NEM egy plusz, hanem alap.
24-25-26 állj már le! ezzel a köpeteddel mindenki tisztában van a szinteddel: "Miért kellett három gyerek?"
Menjél inkább kapálni, ilyen tanácsokra, hogy megkérdőjelezed 2 gyerek létét, nincs szükség.
Én egyedül a 26-ost választ íram a KÉPZELGÉSEDRE, hogy szerinted az már család és apaság, hogy munkahelye van és nem kocsmázik.
Így a szinteddel mindenki tisztában van neked is.
Szerencsétlenek! A kérdező egy finom, érzékeny kérdést intézett hozzánk, melyből kiderült egyértelműen, hogy szeretik egymást (SZERETET ... tudom,ez itt ismeretlen fogalom egyeseknek), egy normális családról van szó, ahol apa-anya és 3 gyerek van, és van egy kérdése:
"hogy segíthetne,hogy megtalálja a közös hangot "
-erre jöttök, hogy nem apa, nem anya, aki ennyit szül, nem kell a kölök, dobja már ki a gazt stb ÁLLJATOK MÁR LE!
Utolsó, ne cirkuszolj.
A szeretet pedig megnyilvánul valamiben, nem csak mondják.
Akit szeretek, azt nem hagyom ott fél óra után rendszeresen, és nem ülök inkább órákon át egy üres autóban a telefont nyomkodva, csak ne kelljen velük lennem. Ugyanis akérdező EZT ÍRTA LE a korábban kiírt kédésében.
A férje nem szereti a gyerekeket, mert egy órát nem visel el a jelenlétükben, SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!