Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnék a páromnak,...

Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy megtalálja a közös hangot a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
A párom nem tud 1-2 óránál többet meglenni a gyerekekkel (7, 5, 3 évesek), de ezt nem hajlandó belátni. Ő abban a hitben van, hogy mindent jól csinál, közben pedig nagyon nem. Tudom, hogy nagyon szereti őket és a gyerekek is őt, de egyre jobban érzik, hogy nincs vele közös program, nincsenek közös élmények...
2018. júl. 18. 17:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, ezt is te írtad ki?

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Menjetek terápiára, mert te nem tudsz neki ebben segíteni. A férjed úgy döntött, hogy nem vesz részt a család életében. És ennek oka van.

A dicsekvés az nem egyenlő azzal, hogy valaki szeret valakit. Akit szeretünk, azzal együtt akarunk lenni. ...

2018. júl. 18. 17:27
 12/31 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, a családi béke fenntartása az otthon békéje a te feladatod. Szert5ik egymás - legyen már ez elég egy felnőtt tudja, mit kell tennie, ne akard már beosztani az egész idejét, az emberek ezt nehezen viselik - mert lemegy gyufáért és kiszalad a világból, hogy többet nem látjátok - ahogy arra volt már példa...
2018. júl. 18. 17:29
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

14

Ne hazudjuk azt családnak, ahol az úgynevezett apa és férj, ha nincs eléggé kivonva a család életéből, majd elmenekül. Az ilyen nem férfi.

2018. júl. 18. 17:31
 14/31 anonim ***** válasza:
80%
Miért a nő feladata a családi béke megteremtése? Miért nem közös feladatuk?
2018. júl. 18. 17:32
 15/31 anonim ***** válasza:
26%

Itt egy anya van 3 gyerekkel, meg egy apa, aki nincs is jelen, csak helyrajzilag.

szétröhögtem magam épp egy helyrajzi számot kerestem az imént. Szerintem szállj le rólam, és olvasd el még egyszer a kiírást:

"Tudom, hogy nagyon szereti őket és a gyerekek is őt"

és most láss hozzá, hogy szétdúld pattogásaiddal a családot! Csihi-puhi

2018. júl. 18. 17:32
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

16

Egy funkcionáló, boldog családban közös feladat. Ahol a gyerekeknek apja és anyja is van.

A diszfunkcionális családokban van az, hogy az "apa" elmegy dolgozni, meg napi fél óra türelme van a saját gyerekeihez, nevelésükben nem vesz részt, az életüknek nem része, de pihenni/autót szerelnie/számítógépeznie kell egész nap ahhoz, hogy kegyeskedjék kibírni a saját családját és nehogy lelépjen.

A család öröm, a gyerek öröm, a szülőség öröm. Akinek nem, az lépjen ki, de ne hívjuk már a család leszarását és a munkába eljárást "apaságnak". Ezt minden normális férfi és apa nevében kérem ki.

2018. júl. 18. 17:35
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

17

Csak kötekedsz, másra nem vagy képes. Idézet helyesen:

"Tudom, hogy nagyon szereti őket és a gyerekek is őt, de egyre jobban érzik, hogy nincs vele közös program, nincsenek közös élmények..."

Azaz, nincs velük, nincs jelen, nem érdeklik, csak egy-fél órán át, különben számítógépezik vagy bármit csinál, csak ne kelljen a családjával lenni.

Itt két út van:

1, Kimondani a valóságot és változtatni, a férnek is, tevékenyen. Vagy családdá válnak végre vagy elválnak.

2, Azt hazudni, hogy ez egy család. De attól nem lesz az. A gyerekek pedig felnőve pont ennyit fogják látogatni az apjukat, arra a húsz percre, amennyit az apjuk kibír velük most.

Lehet hazudni, de kilóg a lóláb.

2018. júl. 18. 17:38
 18/31 anonim ***** válasza:
81%

Az én exem is ilyen volt. Beült a gép elé és meg se hallotta hogy "apa"...évekig ez ment.

Mindig megkérdeztem hogy vajon én is megtehetem e ugyanezt, hogy ignorálom, nem hallom meg ha enni/inni kérnek vagy ha vmi problemajuk van. Választ sose kaptam.

10 évvel késobb eljutottunk oda hogy a gyerek maga mondja "apa leszar minket".

2018. júl. 18. 18:35
 19/31 anonim ***** válasza:
82%

Ha akarsz saját gyereket, inkább keress egy olyan pacekot, aki talpraesettebb a lurkókkal.

Nem mondtad neki egyszer sem, hogy "Ne haragudj édes, de az neked hol gyerek szeretet, ha 1-2 óra után rápusztulsz a laptopra filmezni, úgy kimerítenek szellemileg, vagy fél óra után ott hagysz minket az állatkertben?" ?

2018. júl. 18. 18:49
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
"5 mit pattogsz feminista néni? tán te tudod a részleteket? mennyit dolgozik az apa? és hogy rángatja-e az örök elégedetlen nő otthon? van egy egészséges, jó család - muszáj szétdúlni a békét?" Te meg egy igaz mintapéldánya vagy a tuskó, kerülendő férfiaknak.
2018. júl. 18. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!