Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért beteges 26 évesen még a...

Miért beteges 26 évesen még a szülővel élni?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom itt a kérdéseket és válaszokat, feltűnt, milyen sokan tartják egyenesen betegesnek azt, ha 25 éves kora fölött a "gyerek" még otthon lakik a szüleivel. Én anyuval élek, de nem látom ennek semmi hátrányát az életemben. Megvan a külön kis életterünk, nem szólunk bele egymás dolgaiba, hiszen felnőtt emberek vagyunk. Egyikőnknek sincs párkapcsolata, így ilyesmiben sem zavarjuk egymást, és egyedül nem is látnám igazán értelmét annak, hogy elköltözzek és több tízezer forintot dobjak ki albérletre havonta, amit most félretehetek éppen arra az időre, ha majd lesz valakim és családalapításban vagy lakásvásárlásban gondolkozunk. Ha így most elköltöznék, a fizetésemből éppen kijönnék, de hónap végére szerintem egy forintom nem lenne, nem hogy megtakarításom. Sokkal könnyebb anyunak is fenntartani a lakást úgy, hogy én is hozzá tudok járulni, mintha egyedül élne. Így nem igazán értem, miért tartják ezt az együttélést annyian rossz megoldásnak.
2018. júl. 18. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A megfogalmazás igazából mindegy, mert egy ilyen kérdés alá akármit és akárhogy ír az ember.

2018. júl. 19. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as hozzászóló:

A gond ott van, hogy 26 évesen, 17 M megtakarítással sem akarsz kilépni a langyos vízből. Na ez a gáz, hogy igényed sincs rá. Mármint a leválásra.

2018. júl. 19. 13:47
 13/13 anonim válasza:
#10 Nem ezért,hanem,mert igy nincs meg az a szabadság,aminek egy felnőttnek szüksége van.
2018. júl. 21. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!