Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi ez a sok vita azzal kapcsol...

Mi ez a sok vita azzal kapcsolatban, hogy a gyerek a párjával akar együtt aludni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, én mondjuk megbántam, hogy egyetem előtt fiúval aludtam. Egyszerűen túl komoly lépés volt, és a srác be le is mászott a magánszférámba (állandóan együtt akart aludni, ami azt jelentette, hogy szerinte mindennap menjek át hozzá, ami nekem volt kellemetlen) Meg azt is elismerem, hogy még ha kedvelem is a gyerekem párját, mégiscsak egy idegen, akit reggel kerülgetnem kell. Szóval én kizárólag gyakorlati okokból ellenzem. Viszont tiszteletben tartom, hogy mindenki más, és lehet, hogy máshol működik az együttalvás.

Viszont rengeteg szülő csinál ebből morális kérdést, felteszik a szemellenzőt, és úgy csinálnak, mintha csak éjjel lehetne szexelni. Mire jó ez? Vagy mit szólnak a szomszédok?

2018. júl. 16. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
#10 21 vagyok, ha arra akartál utalni, hogy biztos ronda vagyok, akkor nem jött össze. Semmi gond nincs a kinézetemmel, csak szerintem nem az az élet értelme, hogy ivarérett koromtól kezdve folyamatosan, egymást váltva dugjanak a férfiak.
2018. júl. 17. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell feltétlenül váltogatni a fiúkat. Ezzel csak az a baj, hogy a válaszod alapján elítéled azokat, akik szexelnek a korodban. A hugaid is biztos imádnak, ha így írsz róluk. És mégis miért zavar, hogy a szomszéd szobában döngetik a testvéredet? Nehezebb elaludni?
2018. júl. 17. 21:41
 13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, én 17 voltam, amikor megismertem az első nagy szerelmemet, akivel a mai napig együtt vagyok. Kb. 2 hónap után kezdtünk el egymásnál aludni. A szülőknek nem volt kifogásuk, mivel tudták ők is, hogy milyen friss szerelmesnek lenni, meg azt is, hogy a f..z nappal is feláll. Az idegenek kerülgetéséről annyit, hogy nálunk korábban sokszor aludtak a barátaim, ez nem volt újdonság a szüleimnek. Ha van vendég, az annyiban jelent különbséget, hogy fater nem alsógatyában flangál, hanem felhúz egy nadrágot.
2018. júl. 26. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Nos, én lakótársakkal lakom már jó néhány éve, jönnek-mennek, és eddig bármelyiküknek itt aludt a partnere, MINDIG áthallatszott a szex. Kivétel nélkül. Sosem tudták csendben csinálni. Nem hangokat adtak ki, hanem maga a döngetés hallatszott át a legkülönbözőbb formában. Test összecsapódások, ágynyikorgás, ágy falnak ütődése, dübögés a padlón (fél lábbal, vagy franc se tudja hogy csinálták...). Szóval a szex zajos dolog. Kivéve, ha oráloznak. De sosem csak az ment.

Ki a franc kíváncsi a másik nemi életére?? Pláne egy családtag nemi életére? Na, ezért nem szeretik a szülők, testvérek, ha kufirc van.

2018. aug. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!