Mi ez a sok vita azzal kapcsolatban, hogy a gyerek a párjával akar együtt aludni?
23 éves vagyok, én mondjuk megbántam, hogy egyetem előtt fiúval aludtam. Egyszerűen túl komoly lépés volt, és a srác be le is mászott a magánszférámba (állandóan együtt akart aludni, ami azt jelentette, hogy szerinte mindennap menjek át hozzá, ami nekem volt kellemetlen) Meg azt is elismerem, hogy még ha kedvelem is a gyerekem párját, mégiscsak egy idegen, akit reggel kerülgetnem kell. Szóval én kizárólag gyakorlati okokból ellenzem. Viszont tiszteletben tartom, hogy mindenki más, és lehet, hogy máshol működik az együttalvás.
Viszont rengeteg szülő csinál ebből morális kérdést, felteszik a szemellenzőt, és úgy csinálnak, mintha csak éjjel lehetne szexelni. Mire jó ez? Vagy mit szólnak a szomszédok?
Nos, én lakótársakkal lakom már jó néhány éve, jönnek-mennek, és eddig bármelyiküknek itt aludt a partnere, MINDIG áthallatszott a szex. Kivétel nélkül. Sosem tudták csendben csinálni. Nem hangokat adtak ki, hanem maga a döngetés hallatszott át a legkülönbözőbb formában. Test összecsapódások, ágynyikorgás, ágy falnak ütődése, dübögés a padlón (fél lábbal, vagy franc se tudja hogy csinálták...). Szóval a szex zajos dolog. Kivéve, ha oráloznak. De sosem csak az ment.
Ki a franc kíváncsi a másik nemi életére?? Pláne egy családtag nemi életére? Na, ezért nem szeretik a szülők, testvérek, ha kufirc van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!