A szüleim miért erőltetik rám a nyaralást?
Figyelt kérdés
Már január óta mondogatom nekik, hogy nem megyek, de ők egyből rávágják, hogy jössz nem te döntöd el stb. Nagyon akaratosak és nem tudom mit csináljak. Utálok velük elmenni nyaralni mert 70%-ában csak veszekednek vagy leégetnek mindenki elött. Mit tudnék csinálni? 16/F2018. júl. 13. 12:02
21/23 anonim válasza:
16-os, én örültem volna, ha nem visznek, és nem kell egy hétig megjétszani a nagy családot, mikor az év többi napján masszívan szartak a másik fejére...
Gyűlöltem, főleg, hogy 99%-ban menstruáltam nyaralás alatt (13 évesen nem tudtam tampont használni) Mostohaanyám direkt megkérdezte, hogy mikor van meg, aztán milyen érdekes, hogy 6/5 PONT akkor volt jó neki a dolog :D
22/23 anonim válasza:
Örülj, hogy mehetsz, amikor felnőtt leszel, és màr esetleg nem lesznek veled, mire gondolnál vissza inkább, hogy undokan nemet mondtál, vagy hogy a szüleiddel lehettél.
23/23 anonim válasza:
Örülj.. Könnyű mondani. A legjobb barátom épp most élvezi a mozik családos nyaralást,vmiért ő se tud örülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!