A szüleim miért erőltetik rám a nyaralást?
Cipeltek engem is, szerencsére nálunk nem volt napirenden veszekedés, és egymás kínos helyzetbe hozása. Azt sem mondhatom, hogy nyaralás alatt percre el kellett volna számolni az időmmel. 16 évesen pláne. Kifeküdtek a napra, már tűntem is el. Ebédre jövök, pá. Aztán megjöttem vacsorára, mert találtam pár srácot, akikkel leálltunk focizni. Volt néhány kihagyhatatlan program, ahhoz próbáltam jó képet vágni, azon kívül lófráltam mindenfelé.
Ez van, szörnyű dolog gyereknek lenni. Majd ha viszed a 16 éves fiadat nyaralni, ne felejtsd el ezt. :)
Nagyon furák a válaszok (nem írom, hogy megdöbbentőek, mert ahhoz túlságosan ismerem az embereket)...
Írja a szerencsétlen, hogy veszekednek a szülők, szerintetek így olyan remek neki a nyaralás? Ha olyan kellemes lenne neki, gondolom, menne szívesen.
S kit érdekel, hogy kiskorú? 16 éves, simán elvan egyedül is már. Normális szülő nem olyan, hogy amíg ő tartja el a gyereket, annak ott kell lennie, ahol ő mondja.
Én jóval fiatalabb koromban akár egész napra elmászkáltam több km-re otthonról nyáron, nagyon jó volt :) Nyugis faluszél volt, sok veszélyt nem jelentett rám nézve és nem voltam problémás gyerek, gondolom, ezért hagytak csinálni, amit akarok. De a haverokat is hagyták... Nem normális, hogy egy 16 évest magukkal cipelnek, ha akarja, ha nem.
Bár azt nem értem, hogy miért nem lehet elmenni velük nyaralni, aztán fél napokra lelépni. Akkor hiába veszekednek, messze vannak, az ember pedig feltalálja magát a legtöbb helyen s keres valami jó kis elfoglaltságot. Lehet, hogy ebbe is beleszólnak vagy olyan helyre mennek, ahol valamiért együtt kell lenni...?
Ja, gyerekkoromban 1-2-szer mentünk nyaralni, máskor otthon voltunk (illetve a nagyinál vagy a keresztanyámnál, ahol kert is volt). Én nagyon szerettem otthon nyaralni (még akkor is, amikor már tényleg a mienk volt és dolgozni is kellett), nem tragikus az picit sem. Úgyhogy nem, nem mindenki akar feltétlenül nyaralni.
De a kérdező szüleivel végképp nem.
Ennyi hülyét egy rakáson istenem. Jó érzés még egyet belerugni a kerdezobe?? Ennyi oromotok legyen egész eletetekben. Bar sztem.frusztralt lelki k.cs.gok lehettek. Ja akkor jó :)) Ki a franc élvezné azt a nyaralást ahol folyton veszekedés van meg komor hangulat??
Ui: Az ilyen nyaralás amúgy is a halálom ahol görcsösen megakarják mutatni MINDENKIIINEK hogy ők milyen jó család,mennyire szeretik egymást,közben meg..Fúj... Én foggal korommel harcolnek hogy ne kelljen mennem.
Ékezetekért bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!