Szerintetek mennyire kell kivegyem a részem egy olyan
családi nézeteltérésben melynek a témálya az, hogy
összeköltözünk párommal?
Figyelt kérdés
A körülményeket tekintve, párom 19, én 21, már túl vagyunk azon, hogy mennyire komoly, három éve együtt vagyunk, a csáládját már elötte egy évvel ismertem. Páromék szülei ( persze én ezt teljesen természetesnek érzem ) nem nézik jó szemmel, sőt ellenzik a dolgot, alapvetően ez rendben is van, csak szegényt màr lelki terrorban tartják ez matt ( pedagógus szülők, régimódiak, szerintük a lányuknak nincs önnálló gondolata, még él a “nem engedtem meg, hogy elmenj kirándulni” szidalmazás ) a kérdésem az lenne, hogy szükséges ilyenkor beleszállnom a családi konfliktusba és beszélgessek velük erről, vagy inkább hadjam, kerüljek őket addig míg lenyugszanak és utána beszéljek velük, mert ez természetes?
témálya, ez miatt, hadjam... tényleg 21 vagy? Nem lehet hogy a pedagógus család műveletlennek, butának tart téged, és ezért nem akar a lányuk mellé? Van miből megélnetek, vagy úgy gondoljátok hogy majd eltartanak titeket?
2018. júl. 13. 08:47
3/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek a helyesírási hibák, amik egyértelműen nem elgépelés elveszi a figyelmet a mondandódról.
Szerintem egyszerűen ellenzik a kapcsolatot, mert úgy gondolják a lányuk többre is viheti.
2018. júl. 13. 08:56
4/12 anonim válasza:
Szerintem hadjad ennek a témályát...
2018. júl. 13. 08:57
5/12 anonim válasza:
Ha én lennék a párod valamelyik szülője, én sem örülnék neki, ha veled akarna összeköltözni, mert akinek ilyen borzalmas a helyesírása (és ezek nem elírások vagy telefonhibák), az igen műveletlen valaki lehet.
Neked semmibe nem kell beleszállni, föleg nem más család belső vitájába. Ha a párod bizonytalan, akkor jobb, ha marad a szülőkkel.
2018. júl. 13. 08:58
6/12 anonim válasza:
Atyaég. Ha igazán szereted a párod, akkor vedd elő a helyesírási szabályzatot.
2018. júl. 13. 09:15
7/12 anonim válasza:
Menj vissza az iskolapadba, mert ilyen helyesírás mellett máshoz sem igen érthetsz a kefélésen kívül!
Én sem adnám hozzád a lányomat.
2018. júl. 13. 10:58
8/12 anonim válasza:
Ne szállj be a vitába, rosszul jönnél ki belőle! Meg mit is akarnál mondani nekik? "De velemlyön a lányuk!"?
2018. júl. 13. 11:37
9/12 anonim válasza:
Jól szórakoztam a helyesírásra vonatkozó ironikus válaszokon. :-)))))))
Viszont pont ezek miatt fölmerült bennem,, hogy a szülők nem az összeköltözés ellen vannak, hanem eleve ellenzik lányuknak a kérdezővel való kapcsolatát.
Akkor pedig ez kemény harc lesz... Vagy elmegy a kérdezővel és a szüleivel (legalábbis rövid távon) nagyon összebalhézik, vagy enged nekik, szakít a kérdezővel és elviseli, hogy 20 évesen engedélyt kell kérnie, hogy elmenjen kirándulni.
Én az első megoldást választanám, de a lánynak kell ezt eldöntenie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!