Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hány évesen fogadtátok el...

Ti hány évesen fogadtátok el hogy a gyereketek lefekszik valakivel?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 21:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
20 felett tiltanak, mivel otthon lakom, megtehetik
2018. júl. 13. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 38 vagyok, a lányom 7, szerintem olyan 48 évesen fogom elfogadni . :D
2018. júl. 13. 14:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom az én szüleim mit hisznek...

40 felett jöttek össze, nem volt anyámnak előtte senkije.

Szerintem azért 16-17 évesen már lehetne, 18 felett meg pláne, de ha 20 felett tiltanak. Nem mehetek sehova!!!!!!!!!!

Első az egyetem, ők amúgy ott tartanak, hogyha lefekszel valakivel, abba baba lesz, ami pénz, iskolaelhagyás és szégyen.

2018. júl. 13. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Ha a penzrol van szo,azt mondom ma mar ebben a szar vilagban sajnos elengedhetetlen hogy legyen lakasod vagy jo fizud ahhoz h gyereked legyen..
2018. júl. 13. 19:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy és beleszólnak, hogy mit csinálsz? Úgy értem, a barátoddal? És te hagyod? Hát, ha igen, megérdemled. Csak szólok, ez nem normális. Nyugodtan élj szexuális életet, ha van, kivel. Az a normális.
2018. júl. 13. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem anyukám félig sejti sztem, 19 vagyok.

Nem mondott semmit, nem is kéne mit...

Amit az elmúlt 19 évben nem szívtam magamba etéren, azt nem is ezután fogom.

Tudja, hogy hosszútávon tervezünk a barátommal, ahogy azt is, hogy felnőtt emberek lévén tudjuk mit csinálunk, képesek vagyunk felelősséget vállalni a tetteinkért, akár úgy is, ha baba lenne belőle.

(Mert igen, egyik védekezès sem 100%, inkább itt és tőlem tudja meg mindenki, mint amikor már ott a pozitív teszt és emberéletről kéne dönteni.)

2020. jan. 19. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!