Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden kapcsolatotokról...

Minden kapcsolatotokról beszámoltok a szüleiteknek? Miért kell ezért k. vának kikiáltani?

Figyelt kérdés

21 éves egyetemista lány vagyok. A hónap nagy részében Budapesten vagyok, 2-3 napra jövök haza. Fiatal vagyok, szép is, így nyilván ismerkedek másokkal, de komoly kapcsolatra jelenleg nem vágyom. Tehát itthon nem nagyon számolok be a szüleimnek arról, hogy éppen mikor, kivel... De az anyámat ez nagyon érdekli, ezért bármilyen barátnőm jön hozzám, azonnal elkezdi faggatni, hogy mi van velem, van-e valaki, aki "tetszik". És két napja az egyik barátnőm úgy válaszolt, hogy "most nincsen". Anyám erre bekattant, hogy szóval eddig volt és azóta hallgatom, hogy mondjam meg, ki volt az, meg hogy mekkorát csalódott bennem, amiért nem mondtam el, nem hoztam haza bemutatni és hogy biztos azért nem beszélek az ottani életemről, mert egy k..va vagyok és ki tudja, mennyi pénzt szedek ebből össze... De ezt így, halál komolyan.

Egy srácról beszéltem neki, akkor konkrétan elmondta mindenkinek, piszkált vele, meg ilyeneket mondott, hogyha a srác nem hagy békén, és továbbra is beszélek vele, akkor elmegy hozzájuk és az apjával fog beszélni, hogy a fia szálljon le rólam. És nem tinik voltunk, én 19 éves voltam, a srác 20... Én akkor hatalmasat csalódtam benne, mert csak azt szajkózta, hogy felejtsem már el, nem igaz, hogy Pesten nincs olyan srác, aki tetszene, stb. Pedig ha valaki szerelmes, hiába mondják neki harmincan is akár, hogy jusson túl rajta, ez nem így megy. Szóval akkor megfogadtam, hogy többet nem avatom be a dolgaimba, mert nem akarom hallgatni tőle, meg azt sem, hogy mesélje mindenkinek. De ő most ki van akadva, hogy ennél jobbnak hitte a kapcsolatunkat, meg hogy úristen, hát én már akkor biztosan szexelek, meg miért nem beszélem meg vele ezeket.

2018. júl. 11. 12:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
46%
És házzaság előtt szexeltél gondolom,a hét év alatt nem dominoztatok,annyira mégse voltál prüd gondolom.. :D Ezt imádom a képmutatást.
2018. júl. 11. 13:48
 12/31 anonim ***** válasza:
13%

Egy szóval nem mondtam, hogy nem sz€xeltünmk házassàg előtt aranyom. Ha tudnàd értelmezni amit írok, akkor értenèd, hogy összesen 2 férfi volt az életemben (segítek, azt jelenti hogy velük feküdtem le, csak szépen kifejezve magam. Tudom, neked ez is új)

Nem vagyok kèpmutató, de ribizli sem voltam soha. 😉

2018. júl. 11. 13:51
 13/31 anonim ***** válasza:
18%
11- es van különbség a között,hogy valakinek volt 2-3 tartós kapcsolata az esküvő előtt,amibe beletartozik a szex,vagy hetente/havonta váltogatja az alkalmi szexkapcsolatait. Ez utóbbi az én szememben is ribizli.
2018. júl. 11. 13:55
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Most ne haragudj, de ki a francot érdekel? Mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja és nem gondolnám, hogy bárkinek is joga lenne ítélkezni felette. A kérdezőnek így jó, ő ezt szeretné és ennyi. Nem tartozik se számadással, se magyarázattal senki felé. Ez az ő magánélete, az ő dolga, az ő döntése. Én is annyi idős vagyok, mint a kérdező és a jelenlegi párom az első az életemben. Én sosem akartam futó kalandokat se semmi ilyesmit, mert mindig max. komoly párkapcsolatra vágytam. Ugyanakkor eszembe nem jutna szapulni, szidni és elhordani a másikat minden ribinek, kvának.... Ez a viselkedés az undorító és nem a kérdezőé, mert úgy gondolom, hogy nem kell belepofázni másnak az életébe.

Én egy ideig most szüneteltetném a kapcsolattartást az anyukámmal, ha ilyen helyzetben lennék. Szerintem borzasztó, amit művel és én ezt biztosan nem bírnám elviselni. Én is egy másik városban lakok, mivel ott járok egyetemre és időnként haza szoktam látogatni. Nyilván szoktam beszélgetni a szüleimmel, a tesómmal, mert van amiről jó beszélgetni, jóban vagyunk stb., de SOHA, egyetlen egyszer sem jutott eszükbe, hogy ilyen jelleggel faggassanak. Persze, szoktam nekik mesélni az egyetemről, barátokról vagy, ha szimplán valami érdekes, vicces történt stb., de a részletekbe nem szoktam mindig belemenni és ők sem kérdezősködnek. Például a páromról is csak akkor meséltem nekik, amikor már úgy éreztük, hogy komoly a dolog és lehet belőle valami, de eszembe nem jutott sztorizgatni már az elejétől kezdve. Minek írtam volna le mindent, hogy “van egy fiú aki tetszik”, ezt és ezt mondta, itt és itt voltunk, ezt és ezt csináltuk stb., mint egy dilinyós tinilány? Ezt nem tartom fontosnak, mert szerintem ez csak az én dolgom, másrészt pedig szerintem anyukám is kifutott volna a világból, ha ilyenekkel traktálom.

2018. júl. 11. 13:57
 15/31 anonim ***** válasza:
34%
Attol mert nekem szexkapcsolaim is voltak a házasságom előtt, mert akkor megvoltam a rizsa nélkül is,nem vagyok olyan ribizli mint némelyik h de prüd feleség aki mikor megunja a szerepét és potolna,félre járkál..
2018. júl. 11. 13:58
 16/31 anonim ***** válasza:
8%

14-es, te is ugyanúgy belepofàzol az èletèbe, csak te pártolod azt, hogy valaki kiélje magàt, mi nem.

15-ös, mèg mindig nem vagyok prüd, csak nem viszket a micsodàm mindig másra mint neked. Ja, és èn nem azèrt mentem férjhez hogy fèlrejárjak, eddig sem tettem, ezután sem teszem. De elnézem neked, mert magadból indultàl ki.

2018. júl. 11. 14:02
 17/31 anonim ***** válasza:
5%

Kérdésre válaszolva:

Én nem avatom be a szüleimet, mert először beavattam, de annak nem volt sok értelme. Szerencsére nem Indiában vagyunk, hogy ők adjanak össze valakivel.

Prűdségről:

Én férfiként szűz akarok maradni a házasságig. Szerintem valaki vagy ribi vagy nem, és az aki 1-nél több emberrel volt már ribi, és az ilyen ne nézze le azt aki még többel volt, mert nem jobb nála.

Mellèsleg pár kulcsszó miért nem szabad mindenkivel csinálni: HIV, AIDS, abortusz, gyerektartási, herpesz, stb.

2018. júl. 11. 14:06
 18/31 anonim ***** válasza:
82%
Nos, tehàt az utolsó válaszoló szemèlyében megérkezett a beszélgetés valóban prüd szereplője.
2018. júl. 11. 14:14
 19/31 anonim ***** válasza:
42%
Ki kéne szállni a szomszéd meg a rokonság hálószobájából bugyingájából,talán lehet előrébb jutna ez az ország is,mert egyesek nyakig vannak mások magánszfréjában jogtalanul..
2018. júl. 11. 14:18
 20/31 anonim ***** válasza:
32%

Azért nem mindegy, hogy lefekszek 2-3 fiúval mielőtt megtalálom a férjemet, vagy összekefélem a fél várost, mert "kalandozok".

Nőben és férfiban is gáz, szerintem, ha több fxt-puncit fogott, mint kilincset.

2018. júl. 11. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!