Minden kapcsolatotokról beszámoltok a szüleiteknek? Miért kell ezért k. vának kikiáltani?
21 éves egyetemista lány vagyok. A hónap nagy részében Budapesten vagyok, 2-3 napra jövök haza. Fiatal vagyok, szép is, így nyilván ismerkedek másokkal, de komoly kapcsolatra jelenleg nem vágyom. Tehát itthon nem nagyon számolok be a szüleimnek arról, hogy éppen mikor, kivel... De az anyámat ez nagyon érdekli, ezért bármilyen barátnőm jön hozzám, azonnal elkezdi faggatni, hogy mi van velem, van-e valaki, aki "tetszik". És két napja az egyik barátnőm úgy válaszolt, hogy "most nincsen". Anyám erre bekattant, hogy szóval eddig volt és azóta hallgatom, hogy mondjam meg, ki volt az, meg hogy mekkorát csalódott bennem, amiért nem mondtam el, nem hoztam haza bemutatni és hogy biztos azért nem beszélek az ottani életemről, mert egy k..va vagyok és ki tudja, mennyi pénzt szedek ebből össze... De ezt így, halál komolyan.
Egy srácról beszéltem neki, akkor konkrétan elmondta mindenkinek, piszkált vele, meg ilyeneket mondott, hogyha a srác nem hagy békén, és továbbra is beszélek vele, akkor elmegy hozzájuk és az apjával fog beszélni, hogy a fia szálljon le rólam. És nem tinik voltunk, én 19 éves voltam, a srác 20... Én akkor hatalmasat csalódtam benne, mert csak azt szajkózta, hogy felejtsem már el, nem igaz, hogy Pesten nincs olyan srác, aki tetszene, stb. Pedig ha valaki szerelmes, hiába mondják neki harmincan is akár, hogy jusson túl rajta, ez nem így megy. Szóval akkor megfogadtam, hogy többet nem avatom be a dolgaimba, mert nem akarom hallgatni tőle, meg azt sem, hogy mesélje mindenkinek. De ő most ki van akadva, hogy ennél jobbnak hitte a kapcsolatunkat, meg hogy úristen, hát én már akkor biztosan szexelek, meg miért nem beszélem meg vele ezeket.
“ Tehát itthon nem nagyon számolok be a szüleimnek arról, hogy éppen mikor, kivel..”
Ezzel a mondattal támasztottad alà azt, hogy édesanyàdnak jogos a fèlelme.
Elhiszem hogy fiatal vagy, meg szèp stb, èlvezd is az èletet, de azért az eszed legyen a helyén. Normális, hogy anyukád fèlt, plàne ha semmit nem mondasz el neki. Ha nem akarsz, ne szàmolj be neki mindenről, de ne ignoráld. Gondold magad az ő helyèbe nèha.
A “kislànya” elment egyetemre a fővàrosba, és már semmit nem akar vele megosztani.
Persze, h rosszul esik neki. Plàne, hogy nem feltétlenül tudod még felmérni a nagyvàros veszèlyeit.
(pesti vagyok, tudom miről beszélek)
De, felmérem, mivel apukám 4 éves korom óta ott él, tehát általában minden hétvégét ott töltöttem az egyetem előtt is. :)
Az pedig, hogy "mikor és kivel" nem a szexet jelenti elsősorban. Lehet buli, vacsora is, vagy csak simán egy délutáni találkozó. De persze, szexelni is szoktam, ami szerintem közel 22 évesen nem olyan meglepő.
"21 évesen még mindig az ő nyakán lógsz"
HAZAJÖVÖK. Vagy más egyetemisták nem járnak haza, miután elköltöztek? Nem feltétlen az anyám miatt, de itt is vannak barátaim, családtagjaim, 29-31 napból szerintem 2-3 nem a világ. :)
"nincs saját lakásod"
De igen, van.
"meg gondolom ő is pénzel többnyire"
Rosszul gondolod.
Nem az a meglepő, hogy közel 22 évesen szexelsz, az a meglepô, hogy mindig mással, mert “nincs szüksèged pàrkapcsolatra”.
De lehet, hogy én vagyok prüd.
26/N
8-as, egy ève házasodtunk, de ne aggódj, nem vettem zsàkbamacskàt, de nem is tettem szèt a làbam az összes pasinak aki szembejött, hátha ez jobb lesz alapon. De látom, neked ez a normàlis.
Képzeld el, 7 együtt töltött èv utàn házasodtunk össze, előtte csak egy pasim volt, tehát összesen 2 férfi volt az életemben. Gondolom neked furcsa, és én vagyok a prüd és nem te a ribizli, akinek hetente több pasid van mint kettő.
Bocsi, előző vagyok, az lemaradt, hogy èn voltam a “prüd” 26éves 5-ös válaszadó.
Azt még hozzàtennèm, hogy ha ingyen adjátok a tejet, senki sem veszi meg a tehenet. (Segítek, ez nem azt jelenti hogy kérj pénzt a sz€xért, hanem azt, hogy ha fűvel-fàval felpróbàltatod magad, senki nem vesz majd el/HA EGYSZER megèrnèl egy kapcsolatra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!