Nem akarok nyaralni menni apával. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig minden évbe elmentünk Görögországba, ugyan oda. Nem a hellyel van bajom, hanem azzal hogy mostanában nem igazán jövök ki apával. Anyától költöztem hozzá, mert a pasija nem akarta, hogy ott lakjak.. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ma annyira összekaptam apával, hogy azt mondta ha hazajöttünk a nyaralásból elmegy a gyámügyre és vissza küldd anyához... És ez abból következett ki, hogy én csinálni akartam magamnak reggelire tojást ő pedig nem akarta, mert, hogy a lakásban büdös lesz. És azt mondta mindig csak a hasamra gondolok. Erre mondtam hogy holnap amúgy se tudok sokat enni a buszon amivel megyünk Görögbe, erre azt mondta beteg vagyok. És ezek után mondta, hogy vissza küldd anyához. Egyébként apa barátnője és annak a gyereke is megy, és biztos vagyok benne, hogy apa se akar velem nyaralni. 1 szobában vagyunk és pl. ha 4 órán keresztül fürdik és szóvá teszem, hogy be kellene mennem akkor egyből gonosz vagyok. Úgy érzi mindenhonnan kiűzöm. Mindkettőnknek jobb lenne, ha nem lennék ott a nyaraláson. Mit kellene tennem? Akármit mondok felhúzza magát.2018. júl. 8. 15:56
21/26 anonim válasza:
*meg amúgy végülis lehet, hogy tökmindegy neki, hogy itt nem fogadnak el (ő), vagy anyádéknál (anyád párja). Illetve nem , mégsem, mert ha mindegy lenne; mármint az ő szempontjából nem, nyilván neki kényelmesebb, ha nem vagy ott, de a te szempontodból, te szemszögedből nézve; őneki tök mindegy, hogy ő utasít el, vagy egy másik idegen pasas. Mármint, hogy számodra mindegy, egyre megy.
22/26 anonim válasza:
*Ja és ez őt nem zavarja, hogy bárhol el vagy utasítva; neki ez lehet, hogy így tök normális viszonyulás, meg talán nem is érez a gyerekének.
23/26 anonim válasza:
Tehát nem jössz ki anyád pasijával, mert...
Nem jössz ki apáddal, mert...
Nem gondolod, hogy benned van a hiba?
24/26 anonim válasza:
23-as, szerintem ez nem ennyire fekete-vagy fehér.
25/26 anonim válasza:
23-as, szerintem ez nem ennyire fekete- vagy fehér
26/26 anonim válasza:
*Jaj, kétszer küldte el, mert akadozik a netem, nem tudtam, hogy már elsőre elküldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!