Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok nyaralni menni...

Nem akarok nyaralni menni apával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig minden évbe elmentünk Görögországba, ugyan oda. Nem a hellyel van bajom, hanem azzal hogy mostanában nem igazán jövök ki apával. Anyától költöztem hozzá, mert a pasija nem akarta, hogy ott lakjak.. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ma annyira összekaptam apával, hogy azt mondta ha hazajöttünk a nyaralásból elmegy a gyámügyre és vissza küldd anyához... És ez abból következett ki, hogy én csinálni akartam magamnak reggelire tojást ő pedig nem akarta, mert, hogy a lakásban büdös lesz. És azt mondta mindig csak a hasamra gondolok. Erre mondtam hogy holnap amúgy se tudok sokat enni a buszon amivel megyünk Görögbe, erre azt mondta beteg vagyok. És ezek után mondta, hogy vissza küldd anyához. Egyébként apa barátnője és annak a gyereke is megy, és biztos vagyok benne, hogy apa se akar velem nyaralni. 1 szobában vagyunk és pl. ha 4 órán keresztül fürdik és szóvá teszem, hogy be kellene mennem akkor egyből gonosz vagyok. Úgy érzi mindenhonnan kiűzöm. Mindkettőnknek jobb lenne, ha nem lennék ott a nyaraláson. Mit kellene tennem? Akármit mondok felhúzza magát.

2018. júl. 8. 15:56
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
44%
kamu
2018. júl. 8. 15:57
 2/26 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mi a kamu?
2018. júl. 8. 15:59
 3/26 anonim ***** válasza:
60%
Már a gyámügyes résznél megbukott a sztori.
2018. júl. 8. 16:02
 4/26 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy? Amúgy faja faterod van, de nem vagy egyedül. Szerintem betegedj meg és nem kell menned.
2018. júl. 8. 16:03
 5/26 A kérdező kommentje:
Utolsó 16 vagyok
2018. júl. 8. 16:06
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Mozaik álom.. Sehova se kellő gyerekek..
2018. júl. 8. 16:12
 7/26 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt mire érted?:(
2018. júl. 8. 16:16
 8/26 anonim válasza:
77%
Nem lehet, hogy csak dühből mondta? Próbáld meg megbeszélni apukáddal. Biztos vagyok benne, ha leültök négyszemközt beszélgetni és elmondjátok egymásnak a problémáitokat akkor megoldódik köztetek ez a feszültség.
2018. júl. 8. 16:20
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra értem h ide oda dobálják a gyereeiket mozaik álmokban mert csak a micsodájuk fontos Anyucinak meg paucinak is,ez a magyar minta,nem akarok vulgárisabb lenni.
2018. júl. 8. 16:22
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyád odavetett apuhoz,mart az új bikájának útban voltál...
2018. júl. 8. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!