Ultimátumot kaptam, hogyan tovább?
Akkor meg nincs kérdés, Kérdező!
Baromira meg kell dolgozni az emeltért, úgyhogy gratulálok.
Én is kényszerből voltam gyárban, és igen SZ.A.R volt,igen, gyűlöltem, buta volt a két főnök, mint a s.egg és még rosszindulatú is.
A munkatársak nagy százaléka úgyszintén.
Sz.arom le, hogy most én vagyok a másokat lenéző, ez tény, kicsit is normálisabb ember nem marad meg a gyárban hosszú távon.
Vagy nagyon buta, vagy nagyon lusta még egy villanyszerelőit vagy bármit is elvégezni.
Nem a szakmunkásokról beszélek, ők szakemberek, azokról beszélek, akik nyolcadik osztály után letették a lantot.
Ők kötnek ki a gyárban, hadd ne essek már hasra attól, hogy milyen nehéz munkát végeznek.
Na, a te barátod se tanulhat valami sokat orvosin!
Én orvostanhallgatókkal laktam egyetem alatt, a belüket kitanulták, orvosi mellett nem lehet dolgozni.
Pihenni se sokat.
Van itt olyan, aki önmaga elért valamit?
Az egyik a fiával példálózik, a másik meg a barátjával.
TI hány emelt szintű érettségit, nyelvvizsgát, diplomát raktatok le?
#95 nem mondtam hogy dolgozik, azt mondtam van ideje pihenni meg szórakozni. :) a kettő nem ugyanaz és igenis tanul, de az a lényeg hogy te ebbe belelátsz. Nem , nem dolgozik, orvosi mellett tényleg nem lehet, ezt aláírom, de pihenni tud.
És a kérdésre válaszolva igen én is leraktam 3 emelt nyelvit plusz törit....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!