Ultimátumot kaptam, hogyan tovább?
És erről eddig soha nem beszélt az édesanyád?
Csak most, hirtelen állt elő a munkavállalással, mikor már nehezebb nyári munkát kapni?
Ha pedig tényleg komoly a dolog, elmehesz pincérnek valami nyaralóhelyre, azt mindig kersenek, nem muszáj csak a Mekire gondolni.
Az sem ártana, ha az egyetem elkezdésekor lenne egy kis pénzed, hogy ne mindent anyádéknak kelljen fizetni, nem?
Istentelen egy gondolat, hogy esetleg dolgozz és besegíts anyukádnak ne pedig csak szórakozz egész nyáron. Igazi démoni gondoloat, elnyomó zsarnok szülő szájából.
Teljesen megértem a felháborodásod! Anyukád egyszerűen nem veszi figyelembe, hogy a te magas intellektusoddal egyszerűen nem bírod ki 4 napnál hosszabb ideig egy gyárban. A szupermarketes marhaságot teljesen érthető, hogy nem bírod. Ez rabszolgamunka!!! Anyukádat jelentsd fel, hogy zárják börtönbe, mert veszélyeztet téged.
Pláne, hogy mivel már csak az összes egyetemi nyáriszünet van előtted, így különösen fájó, érthetetlen és felháborító anyukád árulása!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!