Szülőként mit reagálnátok, ha ez derülne ki a 16 év
körüli lányokról?
Figyelt kérdés
Hosszabb ideje jár egy "sráccal", akit be is mutatott nektek, aztán kiderül, hogy igazából a párja lány, csak nagyon fiús, a nevéből nem derült ki, hogy amúgy lány.
#19 ha teljesen férfinak néz ki, úgy is öltözik, fizikumra is csak épp női nemiszerve van azt egyes körökben úgy hívják trap (vagy transznemű, attól függ).
Ez igazából több dologtól függ, pl ha nem tudtad hogy amúgy női berendezése van addig a pontig 100% heteró, ha utána is tetszik kicsit a biszex felé lendül.
2018. jún. 26. 15:50
22/31 anonim válasza:
teljesen el lennék varázsolva, hát még ő: van lányom és bumm nincs lányom
2018. jún. 27. 08:56
23/31 anonim válasza:
#22 neeem csak addig kell verni amíg kiimádkozod belőle a homoszexualítást.
Ne is legyen lányod, jobb neki ilyen degenerált szülő nélkül.
2018. jún. 27. 10:27
24/31 anonim válasza:
megmondanám, hogy nem esik jól az, hogy nem bízott meg bennem.
2018. jún. 28. 19:37
25/31 anonim válasza:
Ha eleve srácnak állították be, akkor kicsit ideges lennék. Kicsit sem érdekelne, ha meleg, az ő döntése. Ha nem engedném, hogy kibontakozzon, és erőltetném, hogy fiúval járjon, akkor csak azt érném el, hogy boldogtalan élete lenne és engem is megutálna.
2018. jún. 28. 21:23
26/31 anonim válasza:
Eleve úgy nevelném, hogy az ilyesmi ne "kiderüljön", hanem bízzon bennem annyira, hogy ne hazudjon, és tudja, hogy bármi van, támogatom, mindegy milyen nemű emberrel jár.
2018. júl. 1. 18:55
27/31 anonim válasza:
mindig csodálkoztam, hogy egyesek képesek azt hinni, hogy mások beveszik, hogy ők férfiak, csak mert férfi ruhát hordanak. Rengeteg ilyet látok az utcán. Higgyétek el, MINDENKI látja a barátnődön, hogy csak be van öltözve. A szüleid sem most jöttek le a falvédőről. Csak arra várnak, hogy mikor mondod el nekik a nyilvánvalót.
2018. júl. 1. 19:20
28/31 anonim válasza:
Először is elmondanám neki hogy semmi szükség nem volt a mellébeszélésre. Miért nem mondta egyből hogy lány? Aztán elbeszélgetnék vele az élet nagy dolgairól még hogy ezt komolyan gondolja e, mert 16 evésen még sajnos sem az életről sem a némi identitásáról nincs fogalma. Aztán megvárnám mi sül ki a dologból. Természetesen azért elmondanám neki hogy jó lenne ha többször átgondolna mert ha mégis rájön hogy a fiukat szereti akkor sok mindenkivel kiszúr többek között magával és a lánnyal is. Ha a kapcsolat tartós elfogadnám nem én döntök az életéről és lehet nagyobb hibát követek el azzal ha beleszólok.
2018. júl. 1. 19:34
29/31 anonim válasza:
és akkor mi van, ha mégis rájön, hogy a fiúkat szereti? megsúgom, a 16 éves korban kötött kapcsolatok közel 100%-a úgyis tönkremegy. Ne kelljen már 16 évesen eldönteni, hogy kivel éljük le az életünket.
2018. júl. 1. 19:53
30/31 anonim válasza:
Ne legyél ebben annyira biztos.
Dolgoztam olyan helyen, ahol nyárra kaptunk diákokat. Nem egy olyan volt, akiről a kolleganőmmel témázgattunk, mert nem tudtuk eldönteni, hogy fiú, vagy lány.
A kérdésre válaszolva el nem tiltanám, de elbeszélgetnék vele arról, miért próbált átverni.
Rugalmas vagyok, meg toleráns, de igenis elvárom az őszinteséget, és szeretnék tudni a dolgairól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!