Szülőként mit reagálnátok, ha ez derülne ki a 16 év
körüli lányokról?
Figyelt kérdés
Hosszabb ideje jár egy "sráccal", akit be is mutatott nektek, aztán kiderül, hogy igazából a párja lány, csak nagyon fiús, a nevéből nem derült ki, hogy amúgy lány.
Ha szülő lennék, én megmondanám neki, hogy amúgy magától is elmondhatta volna. Pont nem érdekel, hogy milyen neműt szeret, lényeg, hogy szeressék egymást, és legyenek boldogak. Meg legalább nem lesz becsúszott gyerek. (A válaszoló elhatárolódik a hülye "humor"ától).
Aztán elgondolkodnék, hogy miért nem mondta el magától, és miért csak úgy kiderült. Igen, lehet a hülye "humor" miatt.
2018. jún. 25. 22:58
12/31 anonim válasza:
Kedves 10-es! A kérdésre válaszoltam, kérlek, ne forgasd ki a szavaimat.
2018. jún. 25. 23:18
13/31 anonim válasza:
Téged tíltanálak el tőle.
Annyira... szánalmas, sajnálatra métló, szégyenkezésre maga az ok vagy, hogy akár mit írnék, nem értenéd meg mennnnyire borzalmasan mérgező vagy még.
Sajnálom. Sok erőt a tanulmányaidhoz.
2018. jún. 25. 23:29
14/31 anonim válasza:
Én kínosan érezném magam, mert volt már, hogy transz fiút butch leszbikus lánynak néztem, a fordítottja is épp ennyire érintene. Örülnék, ha előre közölnéd, akkor nem égetem le magam előtte.
2018. jún. 25. 23:32
15/31 anonim válasza:
Ezt sose értettem. Ameddig ember emberrel van, addig ne legyen már probléma, hogy kit szeret. Néha már úgy kezelik az ilyet, mintha valaki az állatokra gerjedne. Ha eltiltod, de ők szeretik egymást, úgyis meg fogják oldani a találkát - csak titokban, a te hátad mögött. Egy 16 éves kamasz pedig nagy eséllyel fogja ezt tenni, felnőtt korában meg azt tesz, amit akar. Inkább beszélgess vele, de ne az legyen a célod, hogy lebeszéled arról a lányról, ezzel csak magad ellen fordítanád.
2018. jún. 25. 23:58
16/31 anonim válasza:
Nos, legalább nem kell félni, hogy teherbe esik.
2018. jún. 26. 00:53
17/31 anonim válasza:
Hogy hívják hogy nem derült ki a nevéből?
2018. jún. 26. 10:42
18/31 anonim válasza:
17 pl Gabi...
Én szégyelném magam. Valamit elrontottam,hogy ilyen lett. De nem őt hibáztatnám.
2018. jún. 26. 13:21
19/31 anonim válasza:
Valaki magyarázza el. Ha nekem nőként tetszik egy nő, aki úgy néz ki mint egy férfi, akkor leszbikus vagyok, vagy sem? Hiszen kinézetre egy férfi tetszik, gyakorlatilag annyi, hogy nincs farka. Tehát akkor biszex vagyok, mert tetszik, mint férfi, meg az se zavar, hogy vaginája van?
2018. jún. 26. 14:43
20/31 anonim válasza:
Kicsit szomorú lennék hogy eltitkolta, szerintem semmi baj nincs ezzel, sőt, így legalább nem kell férni hogy terhes lesz :D (bocsi)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!