Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy reagálnátok erre? Mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Nagyon zavarba jövő típus vagyok.Ha valaki akivel nem szoktam sűrűn beszélgetni esetleg kérdez valamit már attól elvörösödöm, legyen az illető akár lány akár fiú.
Osztálytársam kérdezte mit csinálok, hogy rőgtön piros leszek és mondta, hogy szerinte tök aranyos ha valaki zavarba tud jönni, de ez nagyon zavaró tud lenni.Pl. órán mikor a tanár megkéri, hogy olvassam el a feladatot és mindenki csöndbe van már attól vörös leszek.
Fiúk nektek mi lenne a véleményetek egy ilyen lányról?Ráadásul ha tetszik is nektek.
Egy fiú közelébe még rosszabb lenne a helyzet szerintem.
Ha a közelemben van egy fiú és beszélget velem rögtön zavarba jövök még ha nem is tetszik a személy.Nagyon zavar ez.Hogy lesz így valaha barátom?
17/L
Hidd el nagyon könnyen.
Az olyan lányokat mint amilyen te vagy, mindenki imádja, mert nagyon kawaii. :D
Az jól esne,ha csak tőlem jönne zavarba, de hogy mindentől..
Nagy fokú önbizalomhiányra utal. Nem is tudom...nálam ezzel akkor lenne baj, ha mint randipartner vagy barátnő sem tuda kellőképpen megnyílni vagy megnyilvánulni.
Ha folyamatosan ez menne párkapcsolatban, én éretlennek tartanálak erre az egészre... Ha ennyire zavarban vagy, tudnál magadtól gesztusokat tenni? Magadtól csókot kezdeményezni, ölelést adni, szexuális közeledést viszonozni (persze idővel), stb?? Ha igen, akkor nincs különösebb probléma, ha nem, akkor viszont megeshet, hogy a másik fél feleslegesnek érzi magát egy kapcsolatban, mivel semmi kölcsönösséget nem mutatsz.
Én is pont ilyen vagyok mint te, nem igazán tudom ez jó e vagy sem, eddig sajnos nekem nem jó tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban.:/
Sajnos még piszkálnak is vele elég rendesen és nagyon kellemetlen tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!