Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok el? Mit reagálnátok?
Én ebből sosem csináltam problémát.
Nem voltam elutasító a párommal, csak közöltem vele, hogy fáj a hasam, megjött és erőtlen vagyok. Ő ezt tudomásul veszi és megy tovább az élet.
Szerintem a párod nem hülye és tudja, hogy minden nő menstruál, így nyilván tudja azt is, hogy Te is.
Nyilván ő is tudja ,hogy van menzeszed ha nem tök hülye.
Az meg ,hogy bántod azt akit szeretsz ,elég bunkó dolog még ha nem szándékos is. Neki se , neked se jó.
Csak mondd azt ,hogy nem érzed jól magad ,mert megvan.
Vagy tényleg csak annyit ,hogy fáj a hasad.
Igen, hülyeség, fe én szalitanék veled, és nem azért, mert megvan, hanem mert
- hülyének nézel
- szemmel láthatoan éretlen vagy még bármiféle kapcsolatra
Amugy egyértekmü, hogyhogy elmondom neki (föleg, mivel eleinte folyton a közösen töltött hetünk elsö napjaiban jött meg), bár mi akkor is szeretkezünk, vagy max.kielégítem szájjal...
27n
Az én barátaim majdhogynem jobban tudták nálam, mikor jön meg. :D
Nem érdemes ezen parázni, igazából még nem volt olyan sráccal dolgom, aki ne tudta volna értelmesen kezelni a dolgot, jól állnak hozzá.
Az, meg hogy ebből legyen durci, hülyeség. Inkább abból, hogy ezzel titkolózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!