Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre?
Barátnőmmel két hónapja vagyunk együtt. Szűz még. A kapcsolatunk alatt többször felmerülnek a pasi ügyei, és egy srác van akivel össze voltak gabajodva még par hónappal előttem. Szóval a lényeg hogy először úgy kezdte hogy csak csók volt vele aztán kérdeztem hogy csak ennyi, erre igent mondott. Aztán kb 1 hete elmondta hogy nem csak csók hanem beleült az ölebe fogdostak egymást stb. Ekkor megint megkerdeztem hogy ennyi biztos, megint azt mondta hogy igen. Erre a mai napon elmondta hogy akkor le is... Én meg erre borzasztóan kiakadtam, hogy nem volt velem őszinte teljesen. De azt mondja hogy nagyon félt elmondani es sajnálja hogy nem volt őszinte az elején.
19/F
Barátnőm: 16
Biztos haragudnék rá, mert nem volt őszinte. Azt nem fogadom el magyarázatnak, hogy félt mit fogok szólni. De nem szakítanék vele, de megkérném, hogy többet ne hazudjon mert akkor nem lesz jó, így nem lehet komoly kapcsolatot építeni.
18F
Mondanam hogy semmi baj, bekitoszex, szetb meg jol leszo es utana kidobni a pi aba.
Sajnalom bro, de ezt nem birnam el... mas lomposa utan csokolozni vele meg stb... dobd ki.
18f
Bízik bennem mert olyan dolgokat is elmondott már amiket még senkinek, például ezt is. Meg azt mondja hogy teljes mértékben megbízik bennem.
Én meg minden női ügyeimet elmondtam neki.
Ahány ember annyiféle reakció szerintem. Viszont én egyetértek veled, én sem tudnék egy olyan kapcsolatba létezni, ahol tudom hogy a partneremnél felmerülhet hogy esetleg nem mondd el mindent, nem szeretem a titkokat, tehát abszolúte egyetértek vele. Viszont azért értékelném is valamilyen szinten hogy elmondta, mert legalább őszinte volt, és bár bántana hogy csak ilyen nehezen tudta, és biztos átbeszélném vele a dolgot, de ha szeretném nem érdekelne annyira hogy mi történt a múltban. Minden ember követ el hibákat, kisebbeket, nagyobbakat, ezért nem tudok elítélni senkit sem, az alapján hogy a múltban milyen volt.
De ez csak egy vélemény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!