Hogy mondjam meg a szüleimnek, hogy többször zaklattak szexuálisan?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 16:20
1/15 anonim válasza:
Anya, apa. Tudjátok ez nagyon nehéz nekem, de szeretném ha támogatnátok engem a továbblépésben és megbízok bennetek. Tudjátok hogy soha nem hazudnék ilyesmiben és szeretném ha a helyén kezelnétek a helyzetet. XY többször is szexuálisan zaklatott.
2/15 anonim válasza:
Ha bízol bennük, nekik mondd el először. Ez a tény a későbbiekben segíthet.
Ha nem bízol a szüleidben, még mindig tehetsz önállóan feljelentést a zaklató ellen, hívhatsz fel lelkisegély-szolgálatot. Ilyenkor mag az hasznos, hogy íme igaz, amit mondasz, mert pl. a rendőrség elkezdett nyomozni stb.
3/15 anonim válasza:
Az attol fugg h tenyleg zaklattak e, vagy csak rad mert nezni vki a discoban?... nem mind1.
4/15 anonim válasza:
Igen, ird már le mit jelent az hogy szexuálisan zaklattak.
5/15 A kérdező kommentje:
Rég történt, csak most kezdtem el feldolgozni ezt a pszichiáteremmel és folytonos rémálmaim és paranoid gondolataim vannak.
2018. jún. 24. 16:48
6/15 anonim válasza:
61% 71% Ja majd ti megmondjátok, mit érezhet zaklatásnak a kérdező...nyomorultak.
7/15 anonim válasza:
" most kezdtem el feldolgozni ezt a pszichiáteremmel " => pszihiáterébe jobban bízik mint a saját szüleiben?
8/15 anonim válasza:
Nyilvan.
Az ember a pszichológusnak/pszichiáternek bármit elmondhat, a saját szüleinek viszont értelemszerűen nem.
9/15 anonim válasza:
Ezt jelentetni kellett volna már akkor, meg nem most gondolkodni azon, hogy zaklattak. Azonnal lépned kellett volna. Mondd el egyszerűen és mehet ügy belőle, vagy, ami lesz.
10/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést légyszíves tedd fel a kezelőorvosodnak. Ő ismeri a helyzetet, ismer valamennyire téged, ő jobban fogja tudni, hogy mondd el, vagy hogy elmondd-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!