Anyák! Ti kihoznatok a 30 év feletti fiatok szobájából a szennyest, megigazgatnatok az agyat, becezgetnetek, nektek mi fér bele, ha még ennyi idősen otthon lakik az ilyen idos gyereketek?
Nekem max az otthon lakás férne bele, de az is csak ha önhibáján kívül lakik otthon, nem mert egy lusta here :/
De beágyazni, szennyest kihozni még az 5éves fiam is képes...
Dehogy hoznám ki, ha erre a 20 másodperces dologra nem képes, akkor felőlem legyen a szobája görénylyuk, csak ne lepődjön meg ha pofont kap amikor panaszkodik hogy nincs tiszta ruhája.
Még belefér a becézgetés, de nem szabad túlzásba vinni
Igaz én nem anya vagyok hanem egy 18 éves lány, de hogy 10 éve nem viszi ki anyukám a szennyesem az is tuti xd és az ágyamat se igazgatja :D
Nem hogy még a 30 éves férfinak csinálni ezt sirok xd nem kis baba. Viszont ettől független becézget és a felnőtt férfi testvéremet is
Nekem pontosan ezt csinálja édesanyám testvéremmel.
A becézgetést kivéve.
Aztán megy a csodálkozás, hogy lassan 31 évesen sem akar dolgozni, ellenben utazgatni és bulizni akar anya fizetéséből.
Azaz pontosan ezt is teszi.
Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon engem is ennyire el fog vakítani az anyai szeret?
Nem,sőt ilyen időseb,már 20-on évesen sem megyünk be a gyerek szobájába.
Ha őt zavarja,vigye ki!
Hát, ez attól is függ, hogy amúgy ki mit csinál otthon.
Igaz, én nem vagyok fiú, de néha előfordul, hogy anyukám megágyaz helyettem. A szennyest én viszem ki, mert én tudom, hogy mi koszos már, viszont legtöbbször ő mos. Én főzni, mosogatni szoktam, illetve rendet rakni (hogy ha kéri, akkor az ő szobájában is).
Az együttlakást nem tudom, mennyire egészséges, én is gondolkoztam már rajta. De mi jól elvagyunk, anyagilag is könnyebb, és úgy vagyok vele, hogy akkor meg miért ne?
31/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!