Mit tehetnék, ha nagyon haragszom a szüleimre egy konkrét dolog miatt, és még így,27 évesen sem tudok túllépni, mivel naponta érzem a hátrányt, amivel szembesülök?
Akkor lehet az en szuleim is autistak mert onkritikajul az nincs!
Egyebkent az tenyleg azzal is jar? Marmint alacsony onkritika?
De egyebkent 15-os, a gyerek ne kapjon stigmat vagy Te mert autista gyereked van? Nem mindegy.
Huszonévesen amúgy is elég gyakori, hogy az embernek erős az igazságérzete és a kritikai érzéke. Én is munkahelyemen sok dolgon felhúztam magam 20 éve, amin most már nem. És a most huszonéves kollégám szintén felhúzza magát. :DDD Szóval nem kell ehhez autistának lenni.
Az oltáselleneseken én is még most is úgy fel tudnám bosszantani magam, hogy inkább nem is szólok hozzá ilyen kérdéshez. :DDD
most miért nem dolgozol ? mert azt írod régen tudtál dolgozni ,most miért nem ? mert elkezdted elhini hogy autista vagy ,nézd meg forest gumpot érdekes film.
ne sokáig nyalogasd sebeidet mert nem lesz miből megélned
Nagyon meg tudod mondani a tutit es kritizalsz
Kozben Egy munkanelkuli onsajnalo szerencsetoen lusta ferfi vagy akinek onkritilaja nulla.
Meg hivatalos diagnozisod sincs csak egyszer valaki emlitette neked
Kifogasokat felmenteseket keresel a sajat tokerlensegedre
Inkabb nezz magadba es ott keresede a hibat es megoldast
Autizmus nem felmentes a felelosseg es sajat elet alol nem kifogas
Egy autista fiu edesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!