Mit tehetnék, ha nagyon haragszom a szüleimre egy konkrét dolog miatt, és még így,27 évesen sem tudok túllépni, mivel naponta érzem a hátrányt, amivel szembesülök?
Engem is bántottak az osztálytársaim, és engem sem védett meg senki, iskolát váltottam és kész, azért felnőttkorban normális esetben ez már nincs kihatással az emberre, akkor régen tényleg rossz volt ezt aláírom, 2-3 év kellett hozzá, hogy elfelejtsem.
Amúgy már vagy negyedszerre futom át, amit írtál és nem találom benne a komolyabb bántalmazást, mert azt természetesen én is elítélem. inkább a saját érzéseidet írod le, pl., hogy anyád nem szeret, bánja, hogy bevállalt és simán lehet, hogy rosszul érzed.
"Veréssel és ronda szavakkal próbált rám hatni, na persze semmi eredménnyel."
13-as: itt van a komolyabb bántalmazás.
Onsajnalat mas hibaztatasa olcso vigasz
Az elet sajat kezedben van
Annyira sulyos autizmusod nincs ha mast hibaztatas amiert az vagy akin vagy
Egyik gyerekem autista es pont azert nem akartunk fejlesztest hogy ne kapjon stigmat egesz eletere.
Op kivalloan fukcional az eletben.
Tudod miert ?
Mert megtanult elni a betegsegevel
A #18-as kommentből látható erős kritikai érzék sajnos az autistáknál igen gyenge önkritikával párosul. Valóban jó lenne pszichológus segítségét igénybe venni, hogy a világ a helyére billenjen, és ne csak mások legyenek az okai minden rossznak.
Saját tapasztalatból beszélek. Nekem is van autista gyermekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!