A szüleim nem engedték, hogy még csak egy randira is elmenjek, de kinéztek nekem egy gyereket, mit tegyek?
20/l
Ne írjátok az elköltözést, egy év múlva költözök 3000 km-re tőlük. Ha addig túlélem valahogy, addig suliba járok.
Elmebetegek, de tényleg. Az van, amit ők akarnak,üvöltöznek. Âllandóan idehívják ezt a hülyét, meg "majd ő rászoktat engem a munkára".
Nem kéreknolyat sem, hogy kamu.
10.! Ez is hülyeség, mert azért valljuk be falu és falu között is óriási különbségek vannak.
Kérdező! Szard le jó magasról. Én a helyedben biztos jó bunkó lennék vele. Mondjuk a srác már rég levághatta volna, ha lenne egy csöppnyi esze, hogy számodra nem kívánatos vendég nálad.
Az egy évet kibírod szerintem,úgy is ,hogy a nyelvet tanulod.Abba nincs
beleszólásuk,ha saját pénzből teszed meg.Aztán a tehetségedet kibontakozhatod,határ csak a csilagos
ég.Biztosan hiányozni fogsz valakinek
ebben a sanyarú honban!Brühühü!
Kezet foghatnál a szomszéd sráccal. Ő igaz idősebb mint te, de az ő szülei is nagyon hasonlóan gondolkodnak, pedig mi városiak vagyunk, teljesen más itt a mentalitás, de nagyon maradiak a szülei, pedig mindketten gyárban dolgoznak ahol elég normális emberek is vannak bent, és bár ott máshogy viselkednek, mivel régen én is ott dolgoztam és láttam milyenek, idehaza meg teljesen máshogy. Nagyon régi módiak, internet szerintük luxus dolog ami ma már alapvető mindenhez szinte. Igaz hogy használják, de csak emaileznek meg retro dolgokat néznek rajta, illetve rokonokkal azon tartják a kapcsolatot de sokszor nagy hangerővel hogy mi is hallunk midnent ha kint vagyunk az udvaron és nyitva az ő ablakuk.
Apám nagyon utálja őket mert teljesen a 70-es években ragadt a gondolkodásuk és egyszerűen nem látják mi a jelen, mi az igazi valóság. A gyerekük életét is totál tönkretették, annyira hogy semmi önbizalma nincs, semmi kiállása és egész nap csak otthon ül, játszik a gépén, néha elmegy dolgozgatni 1-1 olyan helyre ami pocsékul fizet, de legalább jobban tud lustálkodni, és sokaktól hallom hogy egyszerűen semmi életkedve nincs a srácnak. Barátnője soha sem volt, pedig jó vágású srác, sok lánynak bejött állítólag de annyira elvan nyomva hogy egyszerűen fél ismerkedni, fél az újtól, a szülei minden hülyeséget elhitettek vele. Azt sem szeretik ha velem beszélget néha napján a kerítésen át, sokszor hívtam át egy sörre, vagy amikor sütögettünk a barátnőmmel meg pár ismerőssel az udvaron hívtam a srácot hogy ugorjon át, ugye be akartam mutatni pár barátomnak, meg gondoltam jól el lesz velünk, végre kimozdul és lesznek barátai, de egyszerűen hajthatatlan volt. Persze utólag bevallotta nekem hogy ő jött volna csak félt, félt attól hogy a szülei még inkább elnyomják őt otthon és mivel tőlük függ az élete addig nem mer lépni mert éhen halna. A rendes munkára soha sem tanították meg, nem engedték neki hogy megtanuljon főzni, mosni, fenntartani a háztartást hogy egyedül is tudjon boldogulni annyira elnyomták őt, és ettől fél hogy ha összekapná magát és külön utakra menne akkor 3 nap után elveszne mert a legalapvetőbbeket sem tanították meg neki.
Szóval azért mondom neked hogy húzd ki ezt az egy évet bármi is van, a srácot meg ha annyira erőltetik tűrd el magad mellett, és ha kettesben vagy a sráccal akkor jól ijeszd meg hogy a közeledbe se merjen menni, és amint tudsz lépj le jó messzire. Ne akarj úgy járni mint a szomszéd srác mert iszonyatos belegondolni is hogy mi lesz vele akkor ha már a szülei nem fognak élni, főleg hogy az apja jövőre megy nyugdíjba, anyukájának sincs már sok, a srác is idén lesz 30 éves, idősebb is nálam, és én előrébb vagyok mint ő. Igaz hogy én is a szüleimmel élek, de ez több generációs ház, külön részem van amit magam tartok fenn, rezsi közös ami nekem hatalmas előny mert jobban tudok spórolni, és a barátnőm bár nem akarta igazán azt hogy ő költözzön ide, de utólag belátta hogy igazam van, mert a szüleim békén hagynak minket, segítenek, jól kijövünk egymással, az állatainkat tudjuk kire bízni ha elutazunk pár napra.
Lépj le minél előbb!
Az elotted levo 14 valasz pontosan errol szol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!