Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan nő, akinek a...

Van itt olyan nő, akinek a gyerekét a férje megerőszakolta, de semmit sem tett a gyerekért, inkább letagadott mindent?

Figyelt kérdés

Szóval amikor egy apuka/mostohaapuka vagy valamilyen családtag megerőszakolja a gyereket, amiről az anyuka természetesen tud, de nem szól, ill. tesz semmit és letagad mindent, az mit érez és mit gondol ilyenkor? Mármint az anyuka.

Most nézem a Születésnap c. dán filmet, ami ugye pont erről szól, hogy mindenki letagadja, ami történt és az áldozatot hibáztatják. Számomra ez annyira felfoghatatlan, szeretném egyszer meghallgatni egy ilyen anyuka gondolatait, hogy miért tűri ezt, miért tagad le mindent, miért nem tesz semmit.

2018. jún. 16. 18:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

A német A szégyen c. film is ugyanezt boncolgatja.

https://www.youtube.com/watch?v=4rJtjhHnm5Y

Nem lövöm le a poént, aki akarja, megnézi a linken, de a dánhoz hasonló, annyit mondhatok.

2018. jún. 17. 00:53
 32/37 anonim ***** válasza:
73%

Mit provokálsz?

Amúgy ez ROHADTUL NEM anonim oldal, mert az IP cím alapján bárki! beazonosítható.

2018. jún. 17. 07:32
 33/37 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy jelentettem a kérdést, jó lenne, ha ki is törölnék. Te meg húzzál el a pszichiátriára, mert elég szomorú, hgoy erre vered.
2018. jún. 17. 07:38
 34/37 anonim ***** válasza:
73%

Két rokonlányt molesztált az apjuk, az anyjuk nem vett észre semmit elvileg, bár szerintem csak a homokba dugta a fejét. Nemrég derült ki-nem részletezném, megnyugodhatnak az itt hőbörgők, nem lett baja az apukának, vígan éli életét egy másik országban. Az egyik lány öngyilkossági kísérlete után derültek ki a dolgok.

Nemhiába nem mer jó pár áldozat beszélni, elképesztő ami itt megy, hányingerkeltő...

Az 55% és többi elmebeteg meg nem értem miért veszi magára az ilyen tényeket, kérdéseket, intelligens férfi tisztában van vele, hogy nem veszik egy kalap alá ezekkel a bűnözőkkel. Bár valószínű egyszerűen csak dühíti őket, hogy valaki ki meri nyitni a száját.

2018. jún. 17. 12:33
 35/37 anonim ***** válasza:
75%
Én is láttam ezt a filmet,nyomasztó nagyon.Végig nem értettem,hogy az anya és a legnagyobb,felnött lánya miért tűrik.Nagyon durva volt számomra.
2018. jún. 17. 23:24
 36/37 anonim ***** válasza:
6%
Én nem értem miért kell az ilyen ügyekből nemek csatáját csinálni. Mintha sok nőnek ez is csak arra lenne jó hogy legyen egy csatorna amin elvezetheti a férfiak iránti a gyűlöletét, a férfiak meg azzal vannak elfoglalva emiatt hogy bagatellizálják el a kérdéskört vagy hogyan vágjanak vissza az áldozatot pedig igazából egy jó terapeuta kivételével mindenki leszarja már bocsánat.
2018. jún. 18. 02:37
 37/37 anonim ***** válasza:

A kérdezőt néhányan elküldték a francba, erre így reagált: "Kutatásom ezzel lezárva."

Mint egy tudományos főmunkatárs.

(Csak éppen kb.14 évesen)

Azóta ezen röhögök.

kutatásom lezárva..ha..ha

2018. jún. 18. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!