Van itt olyan nő, akinek a gyerekét a férje megerőszakolta, de semmit sem tett a gyerekért, inkább letagadott mindent?
Szóval amikor egy apuka/mostohaapuka vagy valamilyen családtag megerőszakolja a gyereket, amiről az anyuka természetesen tud, de nem szól, ill. tesz semmit és letagad mindent, az mit érez és mit gondol ilyenkor? Mármint az anyuka.
Most nézem a Születésnap c. dán filmet, ami ugye pont erről szól, hogy mindenki letagadja, ami történt és az áldozatot hibáztatják. Számomra ez annyira felfoghatatlan, szeretném egyszer meghallgatni egy ilyen anyuka gondolatait, hogy miért tűri ezt, miért tagad le mindent, miért nem tesz semmit.
Annyira butuska és naív vagy. Valószínű vagy tizenéves lány, vagy egyetemista, aki valamiért úgy érzi, hogy a más nyomorán való kárálástól és az interneten való virtus mutogatástól morálisan felsőbbrendű ember leszel.
Van elég szociálisan hiperérzékeny kislány, aki más magánéletébe belemászva veregeti a saját vállát, mert "most megmondtam, hogy egy aljas bűntény milyen csúnya dolog, mert ezt csak én látom és senki más".
Nyomor-maszturbálás a saját egód fényezésére (ugye mindenki látja milyen jó ember vagyok? UGYE?).
"Nos, az emberek 10%-át éri szexuális abúzus gyerekkorában"
Amiről neked rögtön az jut eszedbe, hogy csak is az apa teheti, senki más, mert az olyan romantikusan sötét, te meg majd lobogó pink ombre hajjal álsz a barikád tetején és a válladon ízlésesen lecsúszik a szakadt hipszter póló, miközben végletekik lebutítasz egy társadalmi problémát az önfényező "de érzékeny szabadságharcos mélyérzésű fiatal lány vagyok" stílusban.
"Azt miért nem kérded, hogy hány olyan "anyuka" van, aki csak ráfogta a férjére, hogy molesztálta a gyerekét csak azért, hogy majd neki itéljék a váláskor, avagy csak jól kicsesszen vele és jól meghurcolják???!!"
Na, gondolhattam volna, hogy idejön valami szar hímsoviniszta.
1. A nemi erőszak, molesztálás bizonyítható. Ha ott a bizonyíték, ne kelljen már sajnálni téged.
2. Hadd nevessek fel. Melyik pasi akarja a válás után a gyerekét? Úgy otthagyják, hogy hátra se néznek többet, nem hogy még nekik ítélje a gyereket a bíróság... hagyd már a nonszensz tündérmeséket.
Enegm rokonom erőszakolt meg,kiskoru voltam,Anyám mikor elmondtam,megrángatott ler...bancozott,és közölte h kine nyissam a szám nem fog a falu elott szégyenkezni mert én riszáltam magamat..Hagyjuk is. Csak a tanulmányi eredményeinket akarta mutogatni mindig... Volt sok dolog nálunk,szülőknek szex partnerek,mert válni drága volt,a partnerek odajártak,orditani is,a falu jol tudta h lufi a család,belülről rohadtunk,de senki se tett semmit,suliba se,sehol. Elkerültünk tanulni,és a munkára fogtuk h miért kevésszer járunk haza,évi 3x mentünk kb,ők voltak vérig sértve bizonyos dolgokon,az utolso együtt töltött Karácsonykor se tudtak emberként beszélni velünk csak üvölteni meg egymással is meg az épp aktuális partnerekkel. Idilli volt. Odavágták h adjunk lóvét, de amugy mi nem hiányzunk oda. Na ott minden kapcsolatot megszakitottunk két bátyammal velük,adtunk pénzt,utána se kép se hang,nekik hála a családot ezzel azonositottuk,sok időbe telt mire begyogyultatak a sebek,vmi sose fog,erőszak stb...És járöttünk h mi nem voltunk soha család,azóta van családunk mindhármunknak.
36N
Egyébként megkaptam a választ a kérdésemre. Az ide írogatók alighanem érintettek, és a megszokott módon reagálnak: nem a kérdésre válaszolnak, hanem elkezdenek mocskolódni ill. másra terelni a szót, támadni, terelni. Nem kellett csalódnom bennetek :)
Végkövetkeztetés: ti nem vagytok emberek, így emberi ésszel úgyis képtelenség felfogni, amit csináltok.
Kutatásom ezzel lezárva. További jó mocskolódást, hazudozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!