Hogyan vígasztaljam meg a lányomat?
Eddig kilenc éven keresztül kitűnő volt, idén viszont egy tárgyból a tanára nem tudta ötösre lezárni (4,69 az átlaga), valamint egy másik tanára beírt neki egy kettest és nem tudjuk, hogy miért (nem találkozik már vele, nekem pedig sajnos nincs meg a telefonszáma), így ez a tárgy sem biztos.
Folyamatosan rosszkedvű a bizonyítványa miatt, pedig a férjemmel mondtuk neki, hogy egy-két négyes nem a világ vége, nincs semmi baj, nem fogjuk megutálni azért, mert nem lett kitűnő (sosem szóltunk neki, ha rosszabb jegyet kapott), de nem sikerült megnyugtatnunk.

látom sokan nem értik...
4,69 lett az év végi átlaga
amúgy nem kell rögtön hepciáskodni, egészre kötelesek megadni az érdemjegyet
4,99 lehet 4, és 4,01 is lehet 5

4,69-re NEM kell megadja az ötöst.
4,9-re szokták - rég elmúlt az az idp, hogy 3,6 felett a jobb jegyet kell kapja :D
A csajszit meg vigyétek szakihoz, ennyire maximalistának lenni nem egészséges, és az érettségin ki fog készülni.

Azért 4,69 re 4 est kapni, meg a semmire 2est... lehet szimplán szemetek a tanárok. Gondolom most 9.es és most ment új suliba.
Én azért bemennék az igazgatóhoz hogy ugyan nézze már meg hogy a -kerekítsünk- 4.7-re hogy a fenébe írhatnak be 4-est? És megkérdezném a tanárt is hogy mi volt az a kettes amiről nem tud a lány.
Persze emiatt nem érdemes depresszióba esni és a pszichológus se ártana, de ez tényleg igazságtalanság én is elkenődnék ilyeneken.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!