Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám feleségül megy egy...

Katalinkaszáljel kérdése:

Apukám feleségül megy egy nőhöz, de én azt a nőt utálom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon nem kedveljük egymást, és ezt Apukám nem hajlandó felfogni😩 Szerintetek ilyen esetben mit kéne tennem?

2018. jún. 14. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Apukád feleségül megy? Oké... Amúgy nincs beleszólásod.
2018. jún. 14. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem dumád rá őket hogy a nő menjen feleségül apádhoz, ne apád legény az új asszony.

Mit kellne tenned? Semmit. még jó hogy nem te döntesz apád párkapcsolatairól.

2018. jún. 14. 14:32
 3/15 anonim válasza:
95%

Wtf? 😀

Majd megbékélsz a dologgal.

Sok boldogságot nekik! :)

2018. jún. 14. 14:33
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Apukáddal élsz? Mert, ha nem, akkor nem olyan vészes a dolog. Ha nem kedveled, akkor nem vagy köteles találkozni vele, jóban lenni vele, beszélgetni stb., mert ezt nem lehet ráerőltetni senkire sem. Apukáddal pedig ugyanúgy tudod tartani a kapcsolatot. Ha pedig apukáddal élsz és így a nő is az életed része lesz, akkor már nehezebb a dolog, hiszen úgy nem tudod elkerülni. Fogadd el, mert mást nem tudsz vele csinálni, de nem is kell puszi pajtásnak lennetek.
2018. jún. 14. 14:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtam. De nem tudok nem csinálni semmit, mert velük lakom. Egyszer a nő azt is mondta, hogy ha nem tartok meg egy titkot, amit amúgy hallotam, és ő nem akarta hogy apám megtudja, akkor el fog otthonról üldözni, úgy értem hogy Apám ellen fordít.
2018. jún. 14. 14:36
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Javaslat: zsebben diktafon, telefon es vedd fel mikor ilyet beszel.. gondolom ha siman elmondod, apad nem hiszi el.
2018. jún. 14. 14:45
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Mi lenne, ha elmondanád apádnak a titkot és a kényszerítést (ugyanis ez egy büntetőjogi fogalom, amit csinál, az bűntett)
2018. jún. 14. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

ÉS?

Nekem is ljegyezte a mostohaanyámat, akit én rühelltem - meg ő is engem.

Én azóta már rég elköltöztem, apám meg legyen "boldog" a nőjével, nem érdekel.

2018. jún. 14. 14:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.
2018. jún. 14. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Próbáld megkedvelni, vagy legalább elfogadni, ha apukád boldog vele, akkor ne akarj neki rosszat.
2018. jún. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!