Szerintetek jogosan szidta le apukám a páromat?
Úgy volt,hogy a barátom x időre jön hozzánk,de segítenie kellett a szüleinek otthon,akik egyébként is idősek és betegek. Szólt is,hogy késni fog.
Mikor megérkezett hozzánk, apukám egyből lehurrogta,hogy mekkora pofátlanság késni ,nem érdekli ,hogy neki segítenie kellett és hogy legközelebb inkább akkor ne is jöjjön,ha ennyit késik.
Párom szülei nem 50 évesek,mint az én szüleim, ők már 70 évesek és betegesek is.
Vitába nem szálltunk apukámmal,neki van igaza mindig mindenben.
Ti jogosnak látjátok egyébként?
Amíg NEM a szüleid nyakán (pénzéből és otthonában - legyen az akár lakás, akár családi ház) és NEM együtt éltek a pároddal (hangsúlyozom a 2 feltétel EGYÜTTES teljesülését), addig szerintem SEMMILYEN SZINTEN nem jogos apád számonkérése.
Tanulság számomra az lenne: mindenkor, amikor csak kései órán tudtok találkozni, akkor az mostantól NE ott nálatok legyen, hanem vagy a párodnál, ha az megoldható, vagy külső helyszínen, akár egy presszóban, cukrászdában, kávézóban, vagy egyéb nyilvános helyen.
Nyilván mindaddig, amíg te otthon élsz, és NEM együtt éltek, addig te az otthoniaknak tartozol előbb felelősséggel, vagyis ki kell venned a részed az otthoni teendőkből.
Ja elköltözöl akárhova, akkor ez azért már nem lesz ennyire így.
Nem, semmilyen szinten nem lehet igaza. OKA volt a késésre, nagyon jó oka. S különben is, kinek fáj ez a késés? Ha csak úgy félórát késik (dugóba kerül, nem nehéz összehozni), akkor sincs semmi, nem múlt rajta semmi.
OK, van, akinek a pontosság a heppje, de az is megérthetné ezt az okok...
A szüleimmel élek,21 éves vagyok és diákmunkát vállalok,amivel tudok,beszállok.
Anyukámmal jó a kapcsolatunk, apukámmal már kevésbé. Ő mindig is leszidott minden apróságért.
Barátommal 4 éve vagyunk együtt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!