Szerintetek jogosan szidta le apukám a páromat?
Úgy volt,hogy a barátom x időre jön hozzánk,de segítenie kellett a szüleinek otthon,akik egyébként is idősek és betegek. Szólt is,hogy késni fog.
Mikor megérkezett hozzánk, apukám egyből lehurrogta,hogy mekkora pofátlanság késni ,nem érdekli ,hogy neki segítenie kellett és hogy legközelebb inkább akkor ne is jöjjön,ha ennyit késik.
Párom szülei nem 50 évesek,mint az én szüleim, ők már 70 évesek és betegesek is.
Vitába nem szálltunk apukámmal,neki van igaza mindig mindenben.
Ti jogosnak látjátok egyébként?
Nem mentünk semerre,nem volt tervezve program.
Szerintem a baj apával a túlzott pontosság.
13-as , a barátom 22 éves lesz.
Szóval nem,nem vénember. Egyszerűen csak későn vállalták őt a szülei.
Könyörgöm, ha 21 éves vagy (ami elméletileg már felnőtt), legyen annyi eszed, hogy nem kérdezed meg hogy apád jogosan szidta e le a barátodat, mert nem volt jogos. Nagyon nem. Neki semmi köze a ti életetekhez, és hogy a barátoddal épp mikor találkozol, és ő mennyit késik. Apád egy idegbeteg.
Oké, persze egészen addig igaza van amíg az ő házába laksz. Ott azt ordíthat le akit akar, és ki is teheti onnan.
Amúgy apád mit képzel?
Hogy mer idegen emberekkel üvöltözni? Mi a te barátod, valami csicskája az apádnak?
Tudod kivel üvöltözne...
(És nem, akkor sem üvöltözhet ha a saját háza, ott is illik normális embernek maradni, amíg normálisak a házigazdával.)
Ja és egyébként: köze??!
Nem mentetek sem eggyütt, sem külön sehova, nem volt megbeszélve semmi, az ő napjának ez nem osztott, nem szorzott, akkor miért hőbörög?
A válasz persze adott: azért mert megteheti. Mert a feleségén meg a lányán kívül van még valaki, akivel úgy beszélhet, mintha a v@l@gából rángatta volna elő. Mekkora nagy valakinek érezheti magát...!
Én ha a párodnak vagyok, ott hagylak benneteket a francba.
Szidja meg az apád azt, aki rá van szorulva.
Az meg hatalmas intelligenciára vall, hogy hepciáskodik, hogy őt nem érdekli, ha segítenie kellett....ezt már nem is értem, ilyen szinten hogy meri a másik, független embert megalázni?
Nem szokják apukát itt-ott orrbavagdosni?
(Mellesleg, gyerek a te párod, hogy az apád egyet gondol és MEGSZIDJA??)
Én erősen elgondolkodnék azon a kapcsolaton, ahol a párom ennyire nem képes kiállni értem, mert "apukának igaza van mindenben".
De ha olyan hangulatban kapnak el, akkor még aznap szakítottam volna veled, mert teszetosza vagy, aki simán elnézi, hogy megaláznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!