Jogosan vittem be a páromat a kórházba? Elhihetem, hogy az orvos által felírt gyógyszer miatt produkálja ezeket a tüneteket, vagy gondoljak valami egészen másra?
A párom (21n) a héten volt egy elég jó nevű, 'nagy koponya' pszichiáternél, aki gyógyszert is írt fel neki. Ma vette be, állítása szerint, úgy, ahogy az orvos előírta.
Viszont, mire haza értem nagyon rossz állapotban volt. Lesápadt, leizzadt, nagyon kába volt, lassabb volt a beszéde, majd elaludt, szóval kellett tartanom, hogy ne aludjon el. Azt mondta, szédül, gyenge. Hányt is.
Nagyon megijedtem, félem, hogy begyógyszerezte magát, ezért behoztam a kórházba. Második infúziót kapja, alszik.
Ti elhinnétek, hogy a pszichiáter által felírt gyógyszer váltotta ki nála ezeket a tüneteket? Öngyilkosságra utaló jelek nem voltak.
Ffi
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de sokszor nincsenek "jelek".
Jól tetted mindenképp hogy bevitted, nem tudhatjuk mi történt, a lényeg hogy orvosra volt szüksége.
Ha problémái vannak előbb menjen pszichológushoz, ne rögtön pszichiáterhez. Ha rajtam múlna nem is mehetne senki pszichológus véleménye nélkül....
amúgy lehet megnéztem volna mennyi adag hiányzik a gyógyszerből, vagy ilyesmi. az orvosok remélem tudják vagy kivizsgálták mit vett be és feltehetően mennyit.
Remélem nemsokára jobban lesz a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!