Miért ilyen az apukám?
Van egy 15 éves nővérem, és ő eléggé felbosszantotta az apukánkat mostanában. Titokban szúratott magának mellbimbó piercinget, de később kiderült, mert átütött az otthoni pólóján. Februárban, amikor "beteg" volt, apu is pont lebetegedett egyik nap és korábban ment haza a műszakjából, arra ért haza, hogy a tesóm fehérneműben szórakoztatja két fiú osztálytársát. Akkor majdnem kidobta itthonról. Most egy 25 éves pasival kavar, aki vesz neki cuccokat, és nem tudom, hogy fogja kimagyarázni a szerzeményeit itthon.
Ez a rész nem is az én bajom, viszont amióta a tesóm belázadt, azóta az apukám velem is sokkal szigorúbban bánik és nem tudom, hogy miért, mert én nem csináltam semmi rosszat. Másodpercre pontosan tudni akarja, hogy mikor hol vagyok, ha valami miatt kicsit később indulok el suliból, már rámtelefonál, hogy hol vagyok. Hétközben sehova nem enged el, és hétvégén szülinapi buliba is csak úgy, hogy elvisz kocsival, aztán olyan 6 körül hazahoz. Eddig se volt sok életem, de kábé egy hónapja már annyi sincs, mint eddig volt. Miért csinálja ezt velem? Én nem vagyok a tesóm. :(
13/L
Milyen apukáddal a kapcsolatod?
Érthető az aggódása, de ha jó a kapcsolatod vele, ülj le vele kettesben és mondd el neki személyesen te is aggódsz tesodért, de te messze nem vagy ilyen és bízzon meg benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!