Apukám elment itthonról! Lemondott rólunk?
Figyelt kérdés
Apa és anya összevesztek. Apa magával vitte a munkaruháját, kocsit, igazolványait és elment. Nem tudom elérni. Lemondott rólunk? Van esély rá, hogy hazajöjjön?2018. márc. 7. 22:31
1/15 anonim válasza:
Biztosan vissza fog menni,ha lenyugszik. Ne aggódj egyelőre!
2/15 anonim válasza:
Lehet, hogy már haza nem megy, de attól még tarthatjátok a kapcsolatot. Neked kell isemrni, milyen ember, hogy jól átgondolta-e, vagy hirtelen felindulásból cselekedett, amit később megbán, mindkettőre van esély.
3/15 anonim válasza:
Apukád anyukáddal veszett össze, nem veled. Vagy kibékülnek, vagy nem.
Apukád biztosan nagyon szeret téged és anyukád is. Bármi is történik, apukád szeret téged.
Ha gondolod, ölelgesd meg anyukádat. Biztosan ő is szomorú, hogy elment.
4/15 A kérdező kommentje:
Régebben is volt már, hogy elment a viták után, de akkor sose vitt magával semmit. És ennyi ideig sosem volt távol emiatt. Az a baj, hogy az érzékenységem miatt nehezen, vagy egyáltalán nem tudnám feldolgozni ezt. Órák óta sírok, pedig még fél nap sem telt el. Nagyon hiányzik, s mindenről ő jut eszembe.
2018. márc. 7. 23:16
5/15 anonim válasza:
És mond csak, min veszekedtek? Biztos nem csak anyukádon múlik hogy bajok vannak....
6/15 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha fontos vagy neki, vissza fog jönni, vagy legalább felhív majd! Anyukáddal veszett össze, attól még téged ugyanúgy szeret.
8/15 anonim válasza:
Miközben veszekedtek mondogatták e hogy q*rvára megy a pénz, csak más más hangsúllyal? Biztos elment a q*rvájához az öreg. Ott lesz egy másik gyerek, neked meg majd utal gyerektartást.
9/15 anonim válasza:
Én kb. 3 hónapig próbáltam elérni fateromat, aztán feladtam. Aztán fél év után előkerült a semmiből, mintha mi se történt volna. Teljesen megőrült. Beszippantotta egy szekta, a kb.kimosták az agyát. Így nem is tudtunk beszélgetni. Párszor próbáltuk, de mintha két külön bolygón élnénk. Lassan 8 éve nem tudok róla semmit, de már nem is érdekel. Ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik szeretnek, akkor együtt lehet élni ezzel a veszteséggel.
10/15 anonim válasza:
Nagyon felnött apád van, ugy voselkedik mint egy hisztis hülyegyerek, sértődötten lelép.
Exem is ilyen volt, a harmadik után megmondtam neki h ne is jöjjön vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!