Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket támogatnak a szüleitek?

Titeket támogatnak a szüleitek?

Figyelt kérdés
Akármit kitalálok, hogy pl. szeretnék elkezdeni sportolni vagy kipróbálni egy új hobbit, akkor mindig nyekergés, nyafogás a reakció, hogy "minek?", "tök felesleges", "ugyan már, úgysem fogod", "tök hülyeség" stb. és ebből már elegem van, mert kiöli belőlem a lelkesedést és kb. az életkedvem is elmegy tőle. Titeket támogatnak vagy titeket is megpróbálnak lebeszélni stb.?
2018. jún. 13. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen is meg nem is. Elég jól ismernek és jó a kapcsolatunk úgyhogy általában tudják hogy mik az ilyen hirtelen fellobbanásból jövő dolgok, amiket megunnék vagy utálnék. Ezekről próbálnak lebeszélni de nem szoktam hagyni magamat, abban mindig benne vannak hogy kipróbáljam hogy tetszik e az adott dolog de nem fognak vigyorogva biztatni hogy ha tudják hogy hülyeség. Nem tudom hogy jól magyaráztam vagy nem.
2018. jún. 13. 22:40
 2/11 anonim válasza:
69%
Nem lehet, hogy azért teszik mindezt mert korábban belekezdtél jó pár dologba, amit hamar otthagytál? Ha így van megértem őket. Ha nem, akkor légy erőszakos, egyszer úgy is megunják, és beleegyeznek :D
2018. jún. 13. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyi megöli a lelkesedést, nem csodálom, hogy nem támogatnak. Van ennek nyilván előzménye, csak azt jótékonyan le szoktátok felejteni...
2018. jún. 13. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A lovaglást feleslegesnek tartják a szüleim, pedig már 12 éve járok lovagolni. Sosem szokták véleményezni, de nem is rajonganak érte. Mivel magamnak fizetem, nem szólnak bele. De ez így is van rendjén.
2018. jún. 13. 23:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát voltak olyan dolgok, amiket elkezdtem, de rájöttem, hogy nem tetszik, nem nekem való és ezért abbahagytam, mert nem szerettem. utána pedig kerestem valami mást. Szerintem ez normális és nincsen vele baj. Ha nem próbálom ki, akkor sosem tudom meg, hogy szeretem vagy sem.
2018. jún. 13. 23:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen semmilyen előzménye. Igen, megöli a lelkesedést, mert hosszútávon iszonyatosan idegesítő ezt hallgatni, hogy mindent leszólnak és egy támogató megjegyzésük nincsen ezzel kapcsolatban. Még csak azt sem várom, hogy örüljenek neki vagy ilyesmi, de legalább ne akarják elvenni a kedvemet.
2018. jún. 13. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem :(
2018. jún. 14. 02:19
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Lehet anyagilag nem engedhetik meg amiket kitalàlsz.
2018. jún. 14. 03:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Bőven van pénzük és ki szoktak fizetni mindent, amit kérek, de a többségét eleve én szoktam kifizetni.
2018. jún. 14. 09:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sem anyagilag, sem lelkileg.

Apa 16 éves koromig csomó tanácsot adott az életre vonatkozólag, aztán sszejött a mostohaanyámmal, és onnantól kezdve ő, meg az ő két gyereke volt a lényeg, én a sor leghátulján a munka után kullogtam, és heti 10 percet nem beszéltünk, mert "nem volt ideje".

2018. jún. 14. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!