Az 50 évvel idősebb szüleim, miért gondolják, hogy én majd ápolónő leszek mellettük, illetve már tervben van, hogy azzá tesznek?
Oké, jön hogy felneveeltek. Egy poklok-pokla volt. Kontroll, szigor, de a durvábbakat le sem írom, mert kamuznátok. Elérték, hogy itthon maradjak. Első lépésnek.
Viszont ez nem élet és nem is érdemlok meg, sőt.
Júliusig, bocsi
Barátom nem lehet... De erről írtam egy kérdéssel lejjebb
?? De igazából ez jó neked, nem? Mert ha nem lenne jó, akkor már régen leléptél volna!
Eltartanak, kényelmes kis egyetemista életet élsz, aztán kész. Persze bssza a csőröd, de annyira azért nem, hogy lépj is!
Hány éves vagy?
Persze kényelmes, inkább kényszer és maga a pokol... Szerinted buliban voltam valaha, engedtek????
A pokolok pokla volt, ha elmaradtvegy óra és azt ssm hitték el...
Ők erőltették ezt, nem is szeretem, nem is ide akartam menni.
Persze kényelmes, inkább kényszer és maga a pokol... Szerinted buliban voltam valaha, engedtek????
A pokolok pokla volt, ha elmaradtvegy óra és azt ssm hitték el...
Ők erőltették ezt, nem is szeretem, nem is ide akartam menni.
Hát akkor hagyd ott, lépj le és kezdj önálló életet. Ha csak sírsz a szobádban semmi nem fog változni.
A szüleid tipikus mérgező szülők, akik maguknak "csináltak" gyereket. Amit mondanak, lehúznak, ócsárolnak tiltanak, az mind azért van, hogy gyengítsék az önbizalmad, hogy még csak véletlenül se jusson eszedbe önállósodni, elérve a céljukat. Sajnos magukat jobban szeretik mint téged, lehet nem szándékosan csinálják amit csinálnak, de nem veszik észre, hogy ezzel ártanak neked.
Ha lehetőséged lesz rá, olvasd el Susan Forward Mérgező szülők könyvét. Jó könyv, segít kezelni az ilyen szülőkkel a helyzetet, hogy merd felvállalni a konfliktust és kiállni magadért.
Cso ma golj
Ertheto ? Menekulj
Gyerek vagy ha tursz
Egyetem majd egyszer
Most elj
ha kitagadnak, akkor nem leszel köteles ápolni őket.
én poakolnék, mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!