Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az 50 évvel idősebb szüleim,...

Az 50 évvel idősebb szüleim, miért gondolják, hogy én majd ápolónő leszek mellettük, illetve már tervben van, hogy azzá tesznek?

Figyelt kérdés

Oké, jön hogy felneveeltek. Egy poklok-pokla volt. Kontroll, szigor, de a durvábbakat le sem írom, mert kamuznátok. Elérték, hogy itthon maradjak. Első lépésnek.

Viszont ez nem élet és nem is érdemlok meg, sőt.

2018. jún. 10. 14:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Most egyetemen tanulsz? Hogy jon akkor ide az apolonoi kepzes? Ahhoz nem kell egyetem.
2018. jún. 10. 14:43
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha hagyod magad ugy kell neked
2018. jún. 10. 14:43
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

LOL

Én is a saját városomban jártam fősulira, mégis kollégista lettem. Életem legjobb döntése volt. Nem csak magam miatt, hanem anyám is rájött, hogy nem engedhet meg bármit magának velem szemben.

2018. jún. 10. 14:54
 14/30 acelsziv ***** válasza:
98%
Ez így zavaros és ellentmondásos. 50 évvel idősebben tehát min 70-72 évesek. De azért fognak és fenyegetnek egy fiatal embert. Mivel? Megfenyegetnek a járókeretükkel? Mire befejezed a sulit ők mindketten elpatkolnak. Ha meg közlöd, hogy kapják be akkor azonnal elviszi őket valami szívroham, agyvérzés és tsai...
2018. jún. 10. 14:55
 15/30 A kérdező kommentje:

11-es!!!!!!!

Tényleg az ápolónői képzéshez, nem kell. Azt úgy értettem az ápolónőséget, de a gondozónő jobb szó lenne, hogy a hátralevő életükben, meg majd mikor betegek leszenk, én ott leszek és gondozom őket!!!

Vagy nem értettétek a kérdést???? Kinéztek, hogy majd örekségükre velük maradok és gondozom őket. Nem àpolónői iskolába küldtek. Ez abból adódik, hogy késői gyerek vagyok, gyakorlatilag unika és rámegy a fiatalságo az idősgondozásra.

Bocs azt hittem egyértelmű.

Egyenlőre jó állapotban vannak, nemhogy járókeret kell nekik. Apám még be is húzott, 100 kilós.

2018. jún. 10. 15:00
 16/30 anonim ***** válasza:
98%
És mi gátol meg abban, hogy elköltözz, és éld a saját életed?
2018. jún. 10. 15:04
 17/30 anonim ***** válasza:
96%
Érzelmileg zsarolnak és már részben meg is törtek. Én a helyedben fognám elkezdenék pénzt felhalmozni aztán titokban keresnék munkát az ország másik felén vagy inkább külföldön és szó nélkül elmennék csak hagynék nekik egy levelet amiben leírom a sérelmeimet ha nem bírod a kapcsolat nélkül akkor szigorúan csak egy emailt hagyj meg nekik de nem ajánlom mivel trükkösen visszakényszerítenének ezen az úton is.
2018. jún. 10. 15:21
 18/30 A kérdező kommentje:

Érdekes pont ők mondják, ha valahava el akatok menni stb., hogy "én zsarolom őket érzelmileg, az idös szüleit, tönkreteszem a családot". Ez egy randi miatt volt.

Meg a tipikus lehúzó szülők, támogatás, biztatás soha. Csak a lehúzás, ocsárolás, úgysem sikerül, sz.rra se vagy jó, ostoba dög vagy, közmunkáról is kib. sznának, menj csak ahova akarsz...

Pedig én nem leszek gondozónő 40 éves koromig. Igazatok van, elköltözök, amint lesz a nyáron pénzem.

2018. jún. 10. 15:50
 19/30 anonim ***** válasza:
85%

Ezt nem értem. Otthon laksz, se párod, se semmi és nem is dolgozol, jól értem?

Mit csinálsz végülis amikor nem velük vagy?

2018. jún. 10. 15:54
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Arra válaszolj amit mindenki kérdez, talán még segíteni is tudna valaki: MIÉRT NEM KÖLTÖZÖL EL?
2018. jún. 10. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!