Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik 20-22 évesen házasodnak,...

Akik 20-22 évesen házasodnak, nekik hogy engedik meg a szülei?

Figyelt kérdés
Nekem ennyi idősen barátom se lehet, mert "a tanulás a legfontosabb".
2018. jún. 10. 11:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
88%

Felesegem 22 eves volt mikor osszehazasodtunk. Nem elleneztek a szulei, orulnek hogy boldogok vagyunk es segitettek hogy sajat eletunket tudjuk elni.

Ugy vannak vele hogy 1 gyerek legalabb kirepult otthonrol :D

2018. jún. 11. 00:27
 32/36 anonim ***** válasza:
86%

te nem vagy eszeden. en ugy mentem ferjhez hogy nem volt se menyasszonyi ruha se lagzi se engedely se lofule.

utolag irtam meg nekik hogy ferjhez mentem . 18 eves elmultam es akkor mar 3 eve gyarban dolgoztam es eltartottam magamat. aki 20 eves koraban engedelyt ker a szuleitol arra hogy baratja lehessen az nem normalis gyava semmirevalo eletkeptelen ember.

2018. jún. 11. 08:31
 33/36 anonim ***** válasza:
76%
Én erre mondom, hogy 40 év felett nem érdemes gyereket vállalni (persze mindenkinek szíve joga) - de a generációs különbségek...itt az eredmény. Szülei nagyszülő korúak, más életvitel, más gondolkodás. Neki gyerek kell mindenáron, de kizárólag saját maguknak akarják megtartani. Én azt mondom, kezdj el kiállni magadért, mert akkor ez egyre csak rosszabb lesz.
2018. jún. 11. 10:08
 34/36 anonim ***** válasza:
90%
Te vagy a fogorvoshallgató valamelyik előző kérdésből?
2018. jún. 11. 21:04
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Ómájgád....

Nem is tudtam, hogy nagykorú emberek házasságkötéséhez szülői engedély kell.

Már elnézést, de mindenkivel azt lehet megcsinálni, amit hagy magával.

2018. júl. 8. 21:28
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
És te 20-22 évesen annyi önálló akarattal nem rendelkeztél, hogy megoldott magadnak a barátot? A tanulás fontos, de attól még lehet pasizni. Ennyi idősen már felnőtt vagy, nem a szüleid mondják meg hogy pasizol-e vagy sem.
2018. nov. 17. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!