Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik 20-22 évesen házasodnak,...

Akik 20-22 évesen házasodnak, nekik hogy engedik meg a szülei?

Figyelt kérdés
Nekem ennyi idősen barátom se lehet, mert "a tanulás a legfontosabb".
2018. jún. 10. 11:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Persze, én vagyok életképtelen, nem ők idióták, ugye?
2018. jún. 10. 14:08
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem kértem engedélyt, ez az élet rendje! 17 éves voltam mikor elkezdtünk járni. 20 mikor megkérte a kezem, 21 akkor volt a hivatalos eljegyzés és 22 mikor összeházasodtunk, 23 mikor gyerekünk született.
2018. jún. 10. 14:27
 23/36 anonim ***** válasza:
94%

22es vagyok

Én is egyetemre jártam, de a kettő nem zárja ki egymást. Sőt én szombaton férjhez mentem, kedden államvizsgáztam. A férjem 18 éves kora óta egy multinál dolgozik, én diákmunkáztam és ösztöndíjat kaptam (egyetemen is kitűnő voltam). Az esküvő felét mi fizettük, a másik felét a szülők közösen.

2018. jún. 10. 14:31
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

Mi az, hogy hogy engedtek meg? 19 éves korom óta önellátó vagyok.

23 évesen házasodtam, egy éve. Szüleimnek nem volt nagyon beleszolasa. De örültek neki. Előtte egy évvel le is diplomaztam, 4 éve dolgozom.

2018. jún. 10. 14:49
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

"Persze, én vagyok életképtelen, nem ők idióták, ugye?"

Nézd, a két dolog nem zárja ki egymást.

Elhiszem, hogy idióták a szüleid, de van egy pont, ahol már nem háríthatod a szüleidre, ha nem vagy képes kiállni magadért.

Ha elkerülsz a szülői házból, akkor is meg kell tenned.

2018. jún. 10. 14:59
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
22 evesen gyakorlatilag masik kontinensre koltoztem, es ott aztan eldontottuk a szinten felnott ember parommal, hogy hogyan tovabb ketten. Nem ertem, ehhez anyukamnak mi koze van... az hogy te beleragadtal ebbe a nevetseges gyerekszerepbe felnott emberkent, az a te problemad...
2018. jún. 10. 15:40
 27/36 anonim ***** válasza:
2018. jún. 10. 16:19
 28/36 anonim ***** válasza:
68%
Minden héten megkérdezi. Szerintem ő írja az orvosos kérdéseket is.
2018. jún. 10. 17:24
 29/36 anonim ***** válasza:
93%

21 évesen mentem férjhez, de én nem vártam el, hogy a szüleim fizessék az esküvőt (nem is tudták volna finanszírozni).

18 éves koromban összeköltöztem a párommal, suli mellett dolgoztam (ő akkor már nem tanult, így teljes állasban dolgozott). Az ő keresetéből éltünk, az enyémet félreraktuk, majd 3 év múlva tartottunk egy kis esküvőt. Nem kértem engedélyt.

Mondjuk szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, mindig támogattak, segítettek amiben tudtak, de nem anyagiakban. Nem lennék a terhükre, amikor tudom, hogy nekik sem egyszerű.

2018. jún. 10. 20:25
 30/36 anonim ***** válasza:
84%
Akik ennyi idősen házasodnak, azok általában már stabil lábakon állnak és érettek is a házasságra. Legalábbis akiket én ismerek, ilyen férfiak/nők voltak. Én 22 évesen még bőven gyerek voltam. Látod, nem egyformák az emberek.
2018. jún. 10. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!