Akik 20-22 évesen házasodnak, nekik hogy engedik meg a szülei?
22es vagyok
Én is egyetemre jártam, de a kettő nem zárja ki egymást. Sőt én szombaton férjhez mentem, kedden államvizsgáztam. A férjem 18 éves kora óta egy multinál dolgozik, én diákmunkáztam és ösztöndíjat kaptam (egyetemen is kitűnő voltam). Az esküvő felét mi fizettük, a másik felét a szülők közösen.
Mi az, hogy hogy engedtek meg? 19 éves korom óta önellátó vagyok.
23 évesen házasodtam, egy éve. Szüleimnek nem volt nagyon beleszolasa. De örültek neki. Előtte egy évvel le is diplomaztam, 4 éve dolgozom.
"Persze, én vagyok életképtelen, nem ők idióták, ugye?"
Nézd, a két dolog nem zárja ki egymást.
Elhiszem, hogy idióták a szüleid, de van egy pont, ahol már nem háríthatod a szüleidre, ha nem vagy képes kiállni magadért.
Ha elkerülsz a szülői házból, akkor is meg kell tenned.
21 évesen mentem férjhez, de én nem vártam el, hogy a szüleim fizessék az esküvőt (nem is tudták volna finanszírozni).
18 éves koromban összeköltöztem a párommal, suli mellett dolgoztam (ő akkor már nem tanult, így teljes állasban dolgozott). Az ő keresetéből éltünk, az enyémet félreraktuk, majd 3 év múlva tartottunk egy kis esküvőt. Nem kértem engedélyt.
Mondjuk szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, mindig támogattak, segítettek amiben tudtak, de nem anyagiakban. Nem lennék a terhükre, amikor tudom, hogy nekik sem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!