Akik 20-22 évesen házasodnak, nekik hogy engedik meg a szülei?
Figyelt kérdés
Nekem ennyi idősen barátom se lehet, mert "a tanulás a legfontosabb".2018. jún. 10. 11:16
1/36 anonim válasza:
Úgy, hogy 18 év felett nem kell hozzá szülői enegdély. Pont.
2/36 anonim válasza:
Miért kéne az engedélyük hozzá? Nem is értem. Ja bocs, az, hogy te engeded, hogy ennyire korlatozzanak, és életképtelen vagy, az a te bajod, attól még más nem az.
3/36 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen már nem ők döntik el. 😁
4/36 anonim válasza:
18 év után jogilag nagykorúnak számítasz. Tehát nem kell szülői engedély. Beteges hogy ennyi idősen "nem engedik" hogy barátod legyen. Hadd döntsd már el Te hogy mi a jó neked! Ne most kapaszkodjanak utánad a szüleid! Fogadják már el, hogy a gyerekük felnőtt és szeretne önálló életet élni.
5/36 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom elképzelni.
Minimum kikészítene apám, ha megtudná... De egy k. rvának és hogy álljak ki a sarokra, azt minimum megkapnám. Nemhogy esküvőt fizetni. Nyilván a szülők állják.
2018. jún. 10. 11:24
6/36 anonim válasza:
Hogyhogy megengedik, hogy felügyelet nélkül internetezz???
7/36 anonim válasza:
"Nekem ennyi idősen barátom se lehet, mert "a tanulás a legfontosabb"."
Attól mert veled így bánik édesapád, más családban nem így megy.
8/36 anonim válasza:
"Nyilván nem fizetnék az esküvőt" - akkor nem kell hetedhét országra szóló lakodalmat csapni, érjétek be szűk családi körben tartott vacsorával, azt ti is ki tudjátok köhögni.
9/36 anonim válasza:
Az esküvöt nem kell "fizetni", két tanuval ingyenes!
10/36 A kérdező kommentje:
Barátom sem bolt soha, nemhogy eskúvő. Nyilván a lagzi, mennyasszonyi ruha stb.
De nem is érdekel, 70 éves apám.
2018. jún. 10. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!