Anyukám a párom apjával?
Nagyon furcsa helyzet állt elő (legalábbis számomra). Anyukám ma beszélt velem, hogy a párom apukájával már többször találkozgatak és úgy néz ki több is van köztük és mit szólnék hozzá, ha összejönne vele.
Először csak pislogtam a meglepettségtől, aztán mondtam, hogy oké, az ő élete engem nem zavar.
Most, hogy jobban belegondoltam nem kicsit félek ettől. Mi lesz, ha összevesznek vagy esetleg mi szakítunk a párommal?
Mindketten egyedülállóak évek óta és nem rossz ember az apukája, szóval tényleg nem lenne ellenvetésem. Természetesen nem akarok beleszólni, de én azért látok bonyodalmakat. Jó a kapcsolatunk mind a két féllel.
A párom pasisan letudta ezt a beszélgetésünket "Megértem apámat, végülis csinos jófej anyukád van."
Ti mit tennétek a helyemben? Vagy egy-két jó tanács, ha esetleg valami balul sülne el?
Ne írjátok légyszi, hogy semmi közöm hozzá, azt csinálnak amit akarnak, mert ezzel egyetértek. De mivel anyukám kérdezett rá, így ha nem is szólhatok bele, de véleményt nyilváníthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!