Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám a párom apjával?

Anyukám a párom apjával?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa helyzet állt elő (legalábbis számomra). Anyukám ma beszélt velem, hogy a párom apukájával már többször találkozgatak és úgy néz ki több is van köztük és mit szólnék hozzá, ha összejönne vele.

Először csak pislogtam a meglepettségtől, aztán mondtam, hogy oké, az ő élete engem nem zavar.

Most, hogy jobban belegondoltam nem kicsit félek ettől. Mi lesz, ha összevesznek vagy esetleg mi szakítunk a párommal?

Mindketten egyedülállóak évek óta és nem rossz ember az apukája, szóval tényleg nem lenne ellenvetésem. Természetesen nem akarok beleszólni, de én azért látok bonyodalmakat. Jó a kapcsolatunk mind a két féllel.

A párom pasisan letudta ezt a beszélgetésünket "Megértem apámat, végülis csinos jófej anyukád van."

Ti mit tennétek a helyemben? Vagy egy-két jó tanács, ha esetleg valami balul sülne el?

Ne írjátok légyszi, hogy semmi közöm hozzá, azt csinálnak amit akarnak, mert ezzel egyetértek. De mivel anyukám kérdezett rá, így ha nem is szólhatok bele, de véleményt nyilváníthatok.

2018. jún. 9. 22:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, hogy külön élünk, 3 éves a kapcsolatunk és már szóba került köztünk a családalapítás.

Szóval nem tini kapcsolat huszas éveink végét járjuk.

2018. jún. 9. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Azért érdekes lesz hogy ha a férfit úgy kell bemutatnod majd hogy ez itt az apósom és a mostoha apám is egyben. Lehet hogy ti lazábbak vagytok de engem nagyon zavarna.
2018. jún. 9. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy gondolom az írásodból ,hogy nem lesz gond . Ha ne adj isten valamelyik kapcsolat véget ér is érvényesülnie kell a nem szólunk bele elvnek . Igy feltételezem ha gond is adódik bármelyik kapcsolatban kulturáltan fogjátok tudni rendezni .
2018. jún. 9. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Én nem igazán értem, hogy mi a kérdés.

4 felnőtt ember, 2 kapcsolat, és szerintem egyik kapcsolat végével semmi dolga a másik két embernek. Persze jó magyar szokás szerint ilyenkor mindenki utál mindenkit, és kígyót békát kiabálnak egymásra a családtagok, de kulturált embereknél ez nem lehet probléma. Ettől lehet még jó kapcsolata mindenkinek mindenkivel, csak beleszólni nem szabad a másik kapcsolatába, és utána se kell oltogatni senkit a másik ellen.

2018. jún. 9. 23:23
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Az önéletrajzba ne írd bele hogy tesóddal szexelsz :/
2018. jún. 10. 00:08
 6/12 anonim válasza:
94%
Ha szuletik egy gyerekuk, szerensetlennek az egyik testvere te vagy, masik meg a parod:Dddd
2018. jún. 10. 00:11
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Igen, a helyzet furcsa, de én több ilyen párt is ismerek. Intelligensen kell feldolgozni, ha valamelyik kapcsolat mégsem működne. Hiába vannak együtt a szüleitek, ti már nem vagytok kicsi gyerekek, meg kell érteni hogy nem lesztek testvérek, semmi közötök nem lesz egymáshoz. És mások véleményével meg nem kell foglalkozni. :)
2018. jún. 10. 00:54
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Semmi nem lesz, felnött emberként viselkedve megoldjátok.

Sok boldogságot anyudnak :)

2018. jún. 10. 06:53
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
Valószínű a párod is dugná anyud.☺️
2018. jún. 10. 08:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Arra nem gondoltam, hogy mostohaapám lesz és a párom a mostohatestvérem. Mivel már nem vagyok gyerek, nem fog "nevelni" így a szememben az anyukám párja lesz, de elsősorban a párom Apja később apósom.

A mi lesz, ha valaki összeveszik a másikkal inkább arra irányult, hogy mégiscsak a szüleink, amikor családi összejövetel lesz mennyire lesz feszélyezve az egyik vagy másik. Nem a sárdobálásra. Nálunk "szabály" hogy ha nem szimpatizálunk valakivel, attól még nem kell a másiknak is elvből kerülnie.

Köszönöm a válaszokat. Meglepett, hogy ennyi negatív van.

Úgy látom, ha már kialakult köztük valami úgysem tudjuk meg nem történtté tenni. Csak remélni tudom, hogy jól sül el a dolog.

2018. jún. 10. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.